BIYIKLI Katılım 3 Şub 2006 Mesajlar 1,961 Motosikleti Mondial Virago 50i 24 Ağu 2010 Konu Yazar #1 Sabah geçiyorlardı gördüm, halbuki çok gezen biri de değilim!
Ofelya Katılım 5 Tem 2009 Mesajlar 655 24 Ağu 2010 #3 bende 3 gün önce gördüm. bunlar bu sıcakta göç ediorlarsa, bişey demiorum artık.
takendy Katılım 16 May 2007 Mesajlar 3,088 24 Ağu 2010 #4 BIYIKLI' Alıntı: Sabah geçiyorlardı gördüm, halbuki çok gezen biri de değilim! Genişletmek için tıkla ... ayakkabının altı temizdir o zaman ...
BIYIKLI' Alıntı: Sabah geçiyorlardı gördüm, halbuki çok gezen biri de değilim! Genişletmek için tıkla ... ayakkabının altı temizdir o zaman ...
Sinan Aksu Katılım 21 Kas 2009 Mesajlar 5,302 Motosikleti 750x 24 Ağu 2010 #5 Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir. Ofelya' Alıntı: bende 3 gün önce gördüm. bunlar bu sıcakta göç ediorlarsa, bişey demiorum artık. Genişletmek için tıkla ... Evet. Hafta sonu bende görmüştüm. Baya kalabalıklardı.
Ofelya' Alıntı: bende 3 gün önce gördüm. bunlar bu sıcakta göç ediorlarsa, bişey demiorum artık. Genişletmek için tıkla ... Evet. Hafta sonu bende görmüştüm. Baya kalabalıklardı.
BIYIKLI Katılım 3 Şub 2006 Mesajlar 1,961 Motosikleti Mondial Virago 50i 25 Ağu 2010 Konu Yazar #7 Leylek etkisi görüldükten sonra bir sene sürüyorsa, evet gidiyoruz.
zeda3000 Katılım 11 Eki 2005 Mesajlar 4,387 25 Ağu 2010 #8 Ofelya' Alıntı: bende 3 gün önce gördüm. bunlar bu sıcakta göç ediorlarsa, bişey demiorum artık. Genişletmek için tıkla ... Leylekler sicak havalarda goc eder zaten, planor gibi termal sicak havayi kullanarak hic yorulmadan binlerce km giderler. Biyikli senin konumun eger ayvalik ise tam leyleklerin goc rotasi uzerindesin leylegi degil , leylek taburunu bile havada gormen normal bir durum
Ofelya' Alıntı: bende 3 gün önce gördüm. bunlar bu sıcakta göç ediorlarsa, bişey demiorum artık. Genişletmek için tıkla ... Leylekler sicak havalarda goc eder zaten, planor gibi termal sicak havayi kullanarak hic yorulmadan binlerce km giderler. Biyikli senin konumun eger ayvalik ise tam leyleklerin goc rotasi uzerindesin leylegi degil , leylek taburunu bile havada gormen normal bir durum
BIYIKLI Katılım 3 Şub 2006 Mesajlar 1,961 Motosikleti Mondial Virago 50i 25 Ağu 2010 Konu Yazar #9 Ah be zeda3000, yarama tuz bastın! Bu sıralar iş güç dolayısıyla yani mecburen İst.dayım, leylekleri de Beylikdüzü'nde gördüm..
Ah be zeda3000, yarama tuz bastın! Bu sıralar iş güç dolayısıyla yani mecburen İst.dayım, leylekleri de Beylikdüzü'nde gördüm..