leto ve 600 RR :))

Prometheus' Alıntı:
Yaf İsmail, sen bu motoru nasıl kapıya bırakıyorsun? Ben odama çıkarırdım böyle bi motorum olsa :)

valla haklısın kardeşim benim olsa neredeyse salonumun ortasına koyarım valla bu arada ben cem istanbuldan aranıza yeni katıldım

Kim dediki size kapıya bırakıyorum diye ala ala yaaaa..
Bizim evin giriş kapısının içine bırakıyorum ben motorumu daha önceki motorumuda oraya bırakıyordum bunuda..

olm soleme nereye bıraktığını, alıp goturcekler sonra :) :)

boy

@leto
boy boyun posun devrilsin sen le heçmi heç gazlamam bikerem.. adam gibin gidecekseniz gidin yoksa gitmeyin...

Len olm gazlamayacaksan ne diye gidip 600RR aldın? Mahalle arasında mı binecen? Benle neden gazlamıyon onu anlamadım? Ben 15 senedir motora biniyorum, abuk subuk kullanıyor olsaydım aranızda olamazdım. Önemli olan düz yolda gaza abanmak değil. Çünkü düz yolda altındaki motor ne kadar güçlüyse o kadar gidersin. Önemli olan virajlar ve acil durumda ne şekilde davrandığındır. Neyse gezilerde bu dediklerimi anlayacaksın :)

boy' Alıntı:
@leto
boy boyun posun devrilsin sen le heçmi heç gazlamam bikerem.. adam gibin gidecekseniz gidin yoksa gitmeyin...

Len olm gazlamayacaksan ne diye gidip 600RR aldın? Mahalle arasında mı binecen? Benle neden gazlamıyon onu anlamadım? Ben 15 senedir motora biniyorum, abuk subuk kullanıyor olsaydım aranızda olamazdım. Önemli olan düz yolda gaza abanmak değil. Çünkü düz yolda altındaki motor ne kadar güçlüyse o kadar gidersin. Önemli olan virajlar ve acil durumda ne şekilde davrandığındır. Neyse gezilerde bu dediklerimi anlayacaksın :)

iyiki bi motorunuz var bee,
napalım yok bizim işte, ne hava atıyonuz ?

Leto kardeş,hayırlı olsun kazasız belazız detsiz sürüşler dilerim.Darısı olmayanların başına yada parasını 4 ay önce veripde kek gibi bekleyene(oda ben oluyorum) :rendeer:

İsmailcim motor hayırlı olsun rengi de güzelmiş
Allah kaza bela vermesin güle güle kullan.. :rendeer:

Tekrar teşekkür ederim.. herkese
Boy şaka ediyorum be ala ala hemen neden ciddiye alıyon :thumleft:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yeter uleynnnn , örmeye çevirdiniz burayı şiii leto , boy , invent yarın örümcek adamıda alın yanıma gelin tamam mı bundan sonra beni rahatsız etmiyeceksiniz :) iplik öreceksiniz kumaş dokuyacaksınız tamam mı uleynnnn , dağılın uleynnn :queen:

meydey , meydey,

meydeey, batıyoz lan :cherry: :cherry: :cherry:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
invent, ve 600RR basligini ne zaman acıcaz :silent:

Çooook güzel. Güle güle aan aan aan yap. Çok hızlı gitme yollarda bana çarparsın sonra.

buradayım burada(değilim)..

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim motorum şu sıralar 3900 km civarlarında..
aydın işgüç çalışıyorum evde bil nete girmez iş yerinde net yok öle işte bunuda bilgi işlemde çalışan arkadaşın bilgisayarından yazıyorum mesaideyim de. :)

farkındayım siteyi çok boşladım ama zaman bulamıyorum gerçekten çalışmak ve motorla gezmekten :))

bi şanssızlık eseri zaten bergamayada gidemedim delirsem mi delirmesem mi bilemiyorum vallam..

hade hepinizi öptüm byeee.
ilk bahar bu arada o kadar gazlayıpta sana çarpmam merak etme :bounce:

kitap gibi motor cilt cilt maşallah aç aç oku , yanında da bi büyük rakı hem iç, hem oku, hem de :pr: otur ağla

Harbi dehşet bişeymiş bu ya resim gibi maşşallah (zaten resimde anladınız demek istediğimi) :pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar