leto ve 600 RR :))

ismail (nam-ı diğer leto) arkadaşımız geçen akşam yine geldi, motoru varya gösterecek illa, havasını atacak :p bende bir kaç resim çektim :)
goruntu17394qd.jpg

goruntu17400sn.jpg

goruntu17415mu.jpg

goruntu17423yt.jpg

Bu motoru İstanbul'da gören şanslılardanım ben de sanırım :) Tekrar hayırlı olsun İsmail. :cat:

34 ''ANN'' 36 plakaya bak. Ann Han Annn Haranann Hın Hın (Ses Effectleri Yanlış Anlaşılmasın çoştum)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
vay artiz vay :D bigun bizede gelsede ona kek yapsam çay koysam :p o motor için sallama çay bile yaparım :D

slm leto benım RR ın rodaj bıttı yarın 1000 bakımına gıryo senı beklıyorum bıtır sunuda gazlıyalım artık :)
belkı pazargunu sıze katılırım ama 9 gıbı cıkarım evden 9,30 yakalarım sızı

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
img000313gd.jpg

Söylediğine göre rodaj bitmiş
Ne sıkıcı bişi bu rodaj :cherry:

Vay bea ismail twisterdan sonra çok yakışmış :cat: Kazasız belasız kullan olurmu?

yok yok bitmedi daha rodaj, var daha :cherry: :cherry: :)

Yaf İsmail, sen bu motoru nasıl kapıya bırakıyorsun? Ben odama çıkarırdım böyle bi motorum olsa :)

G

Guest

hayırlı olsun leto aman dikkat kazasız belasız gunler dilerim gaz telin sıkı olsun :cat:

:pr:

way be :) letoya bak be bak şimdi gözüme girdin ismail kardeşim :) o yeşil cbx sana yakısmıyordu yani ne diyeyim güle güle kullan ama bence biraz hızlı oldu ama ne diyelim tekrar güle güle kullan seksi bi motor :) kısmetse yakında bende bi makina alacagım ama şu üniversite sınavında sonra kısmetse :) gerçekten güzel :thumleft: :thumleft: :thumleft:
plakada kıyakmış " 34 ANANI 36 " bende alırsam bi tane " 34 DES 31 " alcam anlamı ise "34 ********** " :)

boy

Letonun eski motoru yeşil değil kırmızıydı. Letocum rodaj olayın bittiyse seninle bir gazlayalım bakalım :queen:

aaaa dogru dogru kardeşler afedersiniz , yok bir tane daha cocuklar geliyordu ya 2 kişi kardeşlerdi onlarınki yeşildi pardon ya tamma sorry ne sallaması layn invent ala ala :) karıştırdık işte yeşil olarak hatırladım ne var bunda

Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim.. Birde şu gazlama olayı nasıl oluyo ben bilmiyorum :p ....
boy boyun posun devrilsin sen le heçmi heç gazlamam bikerem.. adam gibin gidecekseniz gidin yoksa gitmeyin... :cherry: ..
Şaka maka bi yanada rodaj bitti sayılır 850 km deyim önümüzdeki haftasonu bakıma götürecem sonrada yavaş yavaş gazlamaya başlarım artık.. hele muratta alsın bi motoru inventte alsında bakacaz sonrasına..

Nan varya bil bozuk bunları yazana kadar işkence çektim değerinizi bilin...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar