Lens kullanıyorum tatilde ne yapmalıyım

Lens kullanıyorum ve tatile gidicez okulla birlikte gözlük kullanmak istemiyorum denize falan girerken tak çıkar sıkıntı olacak lens ile denize girsem kör olur muyum ?

Lensle havuza denize girsen kör olmazsın ama sudan çıktıktan sonra tahminim 10-15 dakika içinde lenslerin gözlerine iğrenç bir şekilde batmaya başlar ve lensleri çıkarıp atmak istersin. Gözünde lens varken mümkün olduğunca gözüne su girmemeli.

Mersin İl Temsilcisi
5 yıl lens kullanmış biri olarak, mengüç haklı..
Mümkün mertebe gözlük edinmeye çalış bu sartlarda

Motosikleti
Vespa GTS300 Supertech ABS
Yıllardır lensle denize havuza duşa giriyorum.
Hiç sorun yaşamadım.
Ancak kişiye göre değişebilir.
Doktoruna danışman en iyisi olur.

yıllardır lens kullanıyorum havuza denize girerken yüzücü gözlüğü takıyorum

Yaklasik20yildir lens kullanan tanidigim var lensle gecede yatiyor suya havuzada giriyor ve hatta 1aylik lensi 6,7 ay gozunde tutuyormus sorun olmadigini soyluyor tabi bu gozden goze degisiyor bende suya girdim suda kalabilenle hic bi sorun yasamadim

gözlüğüm var ancak burnum biraz büyük ve utanıyorum bu durumdan gerçekten.. gözlük takınca şu gözlüklü koca buurunlu palyaço oyuncağı varya. hah işte ona benziyorum zaten suyun içinde gözümü açayım falan derdim yok en fazla yanlışlıkla gözüme su kaçar

1 aylık lensi ben de 6 ay kullanıyorum geçen seneden beri :queen: Temmuzda açtım 3 Ocak 2016'da yeniledim. Hâla aynı ve temmuza kadar değiştirmeyi düşünmüyorum. Lens kullanmaya yeni başladığım zamanlarda 1 aylık lensi 2 ay kullanmak bile rahatsız ederdi, belki de psikolojik olarak öyle hissederdim bilemiyorum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Numaralı yüzücü gözlükleri var

Hazır camlı olanların fiyatı biraz tuzludur ancak speedo training gibi alt-orta düzey bir gözlük alıp optikçilerde daha uyguna numaralı cam taktırabilirsiniz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar