Lenova S90, Sony M4 ve Sony C4 Kullananlardan Tavsiye

Kız arkadaşıma uzun zamandır telefon bakıyoruz ve başlıkta belirttiğim 3 model dikkatimizi çekti. Hepsinin kendine göre öne çıkan özelliği var. Ön kamerada flaş olduğu için C4 ve S90 biraz daha avantajlı :), M4 de su geçirmez.

Bu telefonlar hakkında olumlu veya olumsuz yorumlarınızı istiyorum kullanan bilen arkadaşlardan.

Veya bu fiyat aralığında (800-100) özellikle bayan için önerebileceğiniz telefon varsa güzel olur

Htc Desire 820ye bakmanızı tavsiye ederim. Şuan kendim kullanıyorum şarj biraz problem başka bir kötü yanı yok.

Lenovo vibe p1 bakmanı tavsiye ederim.Başka önerebileceğim bir telefon yok maalesef.5000 mah devasa bataryası, adreno 610 gpu ,enerji tasarrufunda meşhur grafik işlemci. Daha ne olsun geri kalan özellikler zaten standart her telefonda var 13 mp kamera 2 gb ram .Şarj ömrü müthiş, metal kasa, çok kaba telefon değil adamlar teknolojiyi konuşturmuş.

Htc Desire 820ye bakmanızı tavsiye ederim. Şuan kendim kullanıyorum şarj biraz problem başka bir kötü yanı yok.

Bende ilk olarak onu düşündüm gösterdim ama beğenmedi

Lenovo vibe p1 bakmanı tavsiye ederim.Başka önerebileceğim bir telefon yok maalesef.5000 mah devasa bataryası, adreno 610 gpu ,enerji tasarrufunda meşhur grafik işlemci. Daha ne olsun geri kalan özellikler zaten standart her telefonda var 13 mp kamera 2 gb ram .Şarj ömrü müthiş, metal kasa, çok kaba telefon değil adamlar teknolojiyi konuşturmuş.

vipe P1 güzel telefon ancak fiyat olarak biraz yüksek kalıyor malesef

Kendi tercihidir fakat bende görmeden aldım yani canlı olarak hiç görmemiştim ve o sıralar pek fazla hoşuma gitmiyordu tipi ama elime geçince çok hoşuma gitmişti hala da öyle :D

Bana kalsa bende htc veya sony m4 alırdım onların şeklini çok beğendim ama kız milleti işte :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar