- Motosikleti
- Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
- Konu Yazar
varı yogu yatırırım ama tutmazsa maviciği alırımhaketen sene yaramiş haci bol yat haci bet ofislere git kupon yap:queen: yarinki derbiye yatir ne var ne yok..![]()
jipi olan yardırıyor :king:
[url]http://img52.resimup.net/di/HLLT.jpg[/URL]
alt yapı kelimesi buraya hiç uğramadıgı için bu halde...eminim daha beter olan yerler de vardır...Her taraf göl
İlk resimdeki toyota celica sanırım.
bizim için sorun yok hacı...her türlü yardırıyoruz :flower:Kamyonu olan ? :mrgreen:
kıbrısta yağmurlar böyle oluyor bende oradayken 3 gün hiç durmadan yağmur olduğu olurdu bizde yatardık:cherry:
bi iş için oradaydım yaklaşık 2 yıl kaldım evet yazın termometre 50 yi gösterdiğinde ne olduğunu anlamayacaksın dışarda kimseler olmuyor öğlen sıcağında ortalık sesesiz sakin fırtına öncesi sessizlik gibi tabi gece alemleri de bir başka:cherry:sen ne amaçla burdaydın abi...
bir de yazın bu günleri çok arayacagımı söylediler :silent:
hadi gene yaptin göndermeni boz boz yiii :queen:varı yogu yatırırım ama tutmazsa maviciği alırıml:
gene zarar da olurum ama zararın neresınden dönersen kadır demişler...9.5 milyar boru değilki :bounce:
Bu kadar korkma haci sicaktan ne kadar sıcak olursa o kadard ruzgar esiyo tamamliyor birbirini öyle tavada kavrulma diye bişey yoksen ne amaçla burdaydın abi...
bir de yazın bu günleri çok arayacagımı söylediler :silent:
bi iş için oradaydım yaklaşık 2 yıl kaldım evet yazın termometre 50 yi gösterdiğinde ne olduğunu anlamayacaksın dışarda kimseler olmuyor öğlen sıcağında ortalık sesesiz sakin fırtına öncesi sessizlik gibi tabi gece alemleri de bir başka:cherry:
Biz nisanda asker tanıdığa gitmiştik.. Hatta askeri araçla sınır taraflarını gezdirirken yağmura yakalanmıştık, arka brandayla kaplı yerde oturmak çok zevkli oluyordu..
Eve geldik yağmur hala devam. Lojmanda bi baktık tavan akmaya başladı.. Kovalar, tencereler leğenler filan.. Sonra bu tanıdık çatıya çıktı. Meğersem kuş bokları giderleri tıkamış bütün su çatıda kalıyomuş. Bi saat filan uğraştı temizledi bi geldi.. Baştan aşağı boka bulanmış :queen: attığım kahkahanın haddi hesabı yoktu o zaman..
Bi de leş gibi ıslak boku düşünün ve nasıl koktuğunu..
Bize gelirken yanınıza mayo alın hava çok güzel dediler.. Biz gittik "dolu" yağdı.. İnsanlar hayatında görmemiş dışarı çıkıp bu ne diye bakıyorlardı..
Bi de Kıbrısta unutamadığım olay bi tane 126 Bis görmüştüm. Arkasında "Dikkat, Uzun ve Geniş Araç" yazıyordu..
Aah neler neler..