LED Sinyal sorunu :(

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ustalar burdayken sorayim.motor duke 390.ustunde led far var ama kisasi bozuldu.eski fari 60/50 watt normal h4 halojendi.
Simdi yeni ampul alirken tekrar ledmi aliyim yoksa eski tip mi.bana farketmez led takintim yok gece kullanmiyorum.marka model tavsiyesi vercek varmi.tesekkurler

Motosikleti
Ns200
Ustalar burdayken sorayim.motor duke 390.ustunde led far var ama kisasi bozuldu.eski fari 60/50 watt normal h4 halojendi.
Simdi yeni ampul alirken tekrar ledmi aliyim yoksa eski tip mi.bana farketmez led takintim yok gece kullanmiyorum.marka model tavsiyesi vercek varmi.tesekkurler

Led ve halojen ampulün girişleri farklı oluyor. Led takmak için nasıl bir işlem yapmışlar, orijinal yuvayı bozmuşlar mı ona bir bakın. Muhtemelen bozmadan kablo uzatarak takmışlardır.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Uatad kabloyu hafif keserek uydurdurdular led lambayi islem yapilirken izlediydim.

Flaşör geldi ama led flaşör değildi yine, motolinas diye bir yerden geldi fakat satıcının gazabına uğradık. Ben yine de denedim ama değişen bir şey olmadı. Tavisyesi olanlar nasıl düzeltebilirim bu durumu bir el atarsa sevinirim. Aşağıya çektiğim videoyu bırakıyorum durumu en iyi o şekilde anlarsınız diye düşündüm. Yardımlarınızı bekliyorum. :cat:
https://files.fm/u/pzhbv3ukw#/view/eqx966mh2

Ben herşeyi denedim ama beceremedim, gidip ampullü sinyal aldım dört adet. Onları takacağım.

Direnç geçici çözümdür. Hem sinyal verirken çok ısınır hem de zamanla akünün canına okur. Motosikletinize uygun led flaşör alabilirsiniz aliexpress den eğer türkiyede yoksa. Aliexpress den alırken de kullanıcı yorumu olan ürünlerden alın ki normal ürün gelme ihtimali olmasın.

Motosikleti
Yamaha Fazer 800 ABS 2011
Direnç geçici çözümdür. Hem sinyal verirken çok ısınır hem de zamanla akünün canına okur. Motosikletinize uygun led flaşör alabilirsiniz aliexpress den eğer türkiyede yoksa. Aliexpress den alırken de kullanıcı yorumu olan ürünlerden alın ki normal ürün gelme ihtimali olmasın.

Elektronik bilginiz ne seviyede ? Direnç ısınırmış da aküyü öldürürmüş....
Direnci aküye dümdüz bağlamayacak herhalde ?
Her işin bir ilmi vardır.
Uygun değerde direnç işi çözer.
Yanıp sönme sırasında ısınmaz, aküyü de ellemez.
Yanlış bilgilendirme yapmayalım...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar