Led far tavsiyeniz var mı?

Arkadaşlar motorumda motorsuz h4 led far ampulu var ancak titreme yapıyor muhtemelen elektrik yetmiyor. Kitapçıkta 35/35 watt kullanmam gerektiği yazıyordu. Bu değerlere uygun kaliteli beyaz far önerir misiniz? H4 olacak şekilde.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Arkadaşlar motorumda motorsuz h4 led far ampulu var ancak titreme yapıyor muhtemelen elektrik yetmiyor. Kitapçıkta 35/35 watt kullanmam gerektiği yazıyordu. Bu değerlere uygun kaliteli beyaz far önerir misiniz? H4 olacak şekilde.
Titreme yapıyorsa bozulmuş da olabilir. içindeki devresi bozulunca da titrer bunlar.
Ben aliexpress'den almıştım h4 led far, 30W gücündeydi, motora taktım ama kış geçti onlarla yalnızca bir kez istanbula gidip geldim o kadar.

Piyasada osram markasında uyumlusu bulunabilir. H4 tipinde ampuller uzun ve kısa ikisi bir arada çift ampul şeklinde olduğu için watt gücü de çift veriliyor alırken bu değerlere dikkat edin, fazla watt gücünde takarsanız aşırı ısınmadan farın içini eritebilir. Çoğunluğu 55/60w diye geçiyor. google'dan arayın bence bulursunuz.

Titreme yapıyorsa bozulmuş da olabilir. içindeki devresi bozulunca da titrer bunlar.
Ben aliexpress'den almıştım h4 led far, 30W gücündeydi, motora taktım ama kış geçti onlarla yalnızca bir kez istanbula gidip geldim o kadar.

Piyasada osram markasında uyumlusu bulunabilir. H4 tipinde ampuller uzun ve kısa ikisi bir arada çift ampul şeklinde olduğu için watt gücü de çift veriliyor alırken bu değerlere dikkat edin, fazla watt gücünde takarsanız aşırı ısınmadan farın içini eritebilir. Çoğunluğu 55/60w diye geçiyor. google'dan arayın bence bulursunuz.
Şu anki mevcut led farda ısınma v.s yok kısadayken bile titriyor. Korna basıyorum mesela daha da parlıyor selektör atmış gibi oluyor öndeki araca. Halojen taktım şimdilik ama görüş iyi değil.

Motosikleti
Dominar 250
Başka bir led ile denedin mi? Parçacıdan rica edip deneyebilirsiniz. Eğer aynı sorunu yapıyorsa öyle çözüm arayın, zaten yapmıyorsa o ampülü alıp devam edersiniz.

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
Led ampuller standart halojen ampullere benzetilerek üretilmiş olsalar dahi düzgün odaklama yapamıyorlar. Bunun sonucunda ışığı yola homojen bir şekilde dağıtamıyorlar. Işık şiddetleri fazla olsa da renkleri çoğunlukla soğuk beyaz olduğu için siyah asfaltta ve yağışlı havalarda kaybolup gidiyorlar. Gündüz görünürlüğü arttırmak için tercih edilebilir fakat gece işi hikaye.
Ben kullanmıyorum led ampul. Philips Halojen H4 %30 daha fazla ışık veren ampuller gayet yeterli.

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.

Osman H4 12V 60/55W P43t X Racer Ampul (2 Adet)​

937-osram-h4-x-racer-halojen-ampul-2-adet-osram-h4-x-racer-osram-h4.jpg

26/10/2020 tarihinden beri kullanıyorum. Sıkıntı yaşamadım. Aydınlatması iyi.
Not: Çok beyaz ışık kötü hava koşullarında, yağmurda yağışta yolu göstermez.

Şu da bir kenarda dursun.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar