led ampul

Arkadaşlar haftasonu istanbula gidicem maslak sanayi sitesinden led ampul bulabilirmiyim yada bulabileceğim başka bi yer biliyomusunuz.:silent:

Arkadaşlar haftasonu istanbula gidicem maslak sanayi sitesinden led ampul bulabilirmiyim yada bulabileceğim başka bi yer biliyomusunuz.:silent:
arkadaşım orada bulamazsan kadıköy de yazıcıoğlu iş merkezine veya karaköyde selanik pasajına bak:cat:

bir arkadaş power led isminde bir şeyden söz etti ama tanesi 10 usd gibi bir şeymiş aydınlatma konusunda çin motorları çok yetersiz

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Zaten arkadaş led yani şu renkli olanlardan bahsediyor....Ama taktığınız yerin tam uymasına dikkat edin...Yoksa çok çabuk patlıyor....Birde ucuzlarını almayın..3 gün zor dayanıyor...

karaköydeki pasajda da var beyazları 40 kuruş mavileri 1 ytl ben geçen sene almıştım,taktıracagın yere uymazsa matkapla genişletip ,monte edersin,arkasını da kablo ile baglama,leyim yaptır ,daha saglıklı olur..

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
bu led uygulamasını nereye yapıyorsunuz
resim falan var mı örnek göstereceğiniz...

Arkadaşlar hepiniz yanlış anladınız beni benim dediğim led li ampul bi yer delinip takılmıyo motosikletteki mevcut ampul sökülüyo bu ledli ampul oraya takılıyo yani ampulun duy kısmının üstünde ledler var herşey hazır.

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Oto aksesuarcıların hemen hepsinde bulabilirsin.

3561850_0.jpg

Gitti gidiyorda 9 YTL.

Gerçi bu resimdeki, 220 volt şehir şebekesine göre :cherry:
Ama bunların otomobillere olanıda var.

Son düzenleme:
ben bu led ler ileriyi aydınlatmıyor diye biliyorum...(daginik isik vs..) gerçekten önfarlarda kullnılabilicek olsa iyi markalar kullanmazmıydı? sadece stopve sinyaller için uygun sanırım

walla ben otopol dan almıştım bir tane.sinyaller için.yüzde 30 gibi daha fazla aydınlatıyor demişler açıklamalarında..neyse kargo geldi benim motorun sinyallerini bu ledlerle değiştirdim.sonuç berbat...resmen kendimi kazıklanmış hissettim.hatta öyle olduğumu biliyorum.hemen çıkartıp bi arkadaşa hediye ettim.sonra otopolden başka sebepten dolayı bir yetkili aradı beni.dedimki sitede yüzde bilmem kaç daha fazla ışık verir filan yazıyodu sonuç fiyasko dedim ne iş?ya dedi adam teorik olarak öyle ama işte aydınlatmıyor fazla dedi..yani arkadaşlar şöyle philips filan olmadıktan sonra heveslenmeyin ledlere..kaliteli ledler için bence biraz daha zaman var..bekleyelim beraberce

benim bahsetmiş olduğum ledler aşağıda linki verdiğim sitede
http://www.ilker.com.tr/power_led.asp

- 1W High Power LED
- 3W High Power LED
- 5W High Power LED
- 7W High Power LED
- 9W High Power LED
* Geniş ve dar açılı
* With Plate
* Without Plate
* Round Plate
* Star Plate
bu şekilde çeşitleri var

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ahh Ahh motorum olsada gitsem kapı kapı gezip led arasam

Evet şu ön farın ampulu ne ile deişşem sizce xenon türü bile takan var ama yazıcıoğlunda bulunabilir mi bu tür ampuller birde standart motor aküsü yeterli gelirmi?

arkadaşler led konusu gerçekten çok karışık.normal elektronikçilerde satılan ledler max.3 volt la çalışıyolar.motorlar 12 volt olduğu için her ledin önüne direnç takmak gerekiyomuş patlamasın diye.bende başka bi çözüm buldum. şu boru tipi ısıklar var ya ağaçlara filan dolanan.onların içindeki ampuller 12 voltta direk çalışabiliyolar.o borulara elektrikçilerden 1 metre alırsanız ve dikatlice ampulleri çıkartabilirseniz 1 metrelik borudan yaklaşık 30 tane ampul çıkıyor.o ampullere normal tel lehimleyip led olarak kullanabilrisiniz.ben en son bigs500 e arka stop yapmıştım.

led sistemler için basit 12v 3 v dönüştürme devresi var. yaklaşk 1 A akıma kadar sorunsuz olarak çeviriyor. şu powe led işine aklım yattı her bir led yaklaşık 5 w gücünde onlardan bir grup yapıp ek aydınlatma olarak kullanmayı düşünüyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar