Leatt Brace ve diğer boyun korumalar hk.

Rica etsem kullananlar, çalışıp çalışmadıklarına şahit olanlar ve bilcümle bilgisi olanlar bilgilerini paylaşabilirler mi :)

cros kullanıcıları kullanıyor genelde, arazide düştüğünde boynun bükülmesini engelliyor. benimki 120 tl ye aldığım bir model. daha yuvarlanma, boyun üstü düşme yaşamadım ama arazide kullanıyorum.

[YT]06PjsIxahEk[/YT] Bu videoda kaza anında nasıl işe yaradığı görünüyor. Motomax ta ''Moveo Carbon Neck Brace'' modelini incelemiştim. Başın belli bir yere kadar hareket etmesine izin veriyor. Dik oturuş pozisyonuna sahip bir motorunuz varsa kullanımda hiç sorun yaşamazsınız.

Kullanmaktan zarar gelmeyeceği düşüncesindeyim elbette bende, fakat fiyatlar korkunç. Değer mi emin değilim. Teşekkürler.

Selamlar,
Ömer

Kaç gündür araştırıyorum. Kaza videolarına bir de bu gözle baktım, ve olmazsa olmaz kategorisine koydum. Sadece nasıl birşey almam gerektiğine, hangi markanın hangi modelinin daha muteber olduğuna karar veremedim. Allah aşkına hiç mi kullanan yok aramızda ya, bi iki ayrıntılı tavsiye verse

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar