Lazer Vertigo ve Marushin 777 arasında kararveremiyorum

Marushin 777 Haguro kullanıyorum, gayette memnunum.

Sadece 180'lerden sonra rüzgar stabilizesi iyi değil.

Bunun haricinde gayet kullanışlı ve kaliteli bir kask.

Daha öncesinde TNT800 kullanmıştım onun stabilizesi daha iyiydi ancak büyük hava kanallarından dolayı daha çok ses yapıyordu.

Hala bu soruyu soran motorcularımızmı var ,otobanda abicim,ayrıca uzun süreli gitmek hariç kısa süreli gaz açmalarda yani 300 görüp çekmelerde bi sakınca görmüyorumm:cherry:

Henüz motorcu adayı olduğum için herhalde birden gözlerim yuvalarından fırlayacaktı çok normal birşeymiş gibi söylenince. Malumunuz ben 100 üstüne çıksam, durduğumda zangır zangır titriyor olurum adrenalinden :cherry:

ben en son 200 gördüm oda doblo 1.9 multi jet :p pencereyi açınca çok ötüyo rüzgar alıyor :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hocam sorması ayıp 300ü nerede yapıyorsunuz yahu, pistte mi?:silent:

OTOBANDA KINALIDAN SONRA ÇORLUYA GİDERKEN 340 LARAKADAR ÇIKA BİLİRSİN T

Paralı Yolda Limit Yok Makine Ne Yapıyorsa O Suzuki Hayabusaya Binenler Bilir

Son düzenleme:
bende geçen sene bu kasklar arasında kalmıştın vertigo ve marushin mikuma ikiside yakalşık aynı fiyata idi ama bence lazer derim..

arkadaşım bende lazer vertigo var.

herşeyden önce güvenilir orta sınıf bir kask.

kask alırken fiyat dengesini kurarak karşılaştırmanı tavsiye ederim. eğer ikisi aynı paraya geliyorsa karşılaştır. bmw ile mercedes i karşılaştırabilirsin ama reno yu karşılaştıramazsın.

gelelim vertigoya..
_60 km gibi hızların üzerinde havalandırması yeterli denilebilir. ama düşük hızlarda felaket terletiyor (terletmeyen kask var mı bilmiyorum)
_ses konusunda 80 -90 km/h gibi hızlar sonrasında rüzgar sesini duymaya başlıyorsun. karşıdan gelen rüzgar şiddetliyse daha düşük hızlarda da duyman mümkün. ben sesten çok rahatsızım ama bunun sebebi mz in sesi :) kaskın yetersizliği değil.
_120-130 km/h gibi hızlarda bile başına ağırlık yapmıyor, yada aerodinamik yapısı nedeniyle rüzgar kuvvetinden/hava direncinden rahatsız olmuyorsun kesinlikle

yani bence 250-270 ytl civarında alınabilecek en iyi kasklardan lazer vertigolar.

seçim senin.. şimdiden güle güle kullanmanı tavsiye ederim.

Bende vertigo kullanıyorum..:cat: Harika..

vertigoda buğu sorunu var evet, onun içinde buğu camı almak lazım.
Ses konusu içinde kulak tıkacını önerebilirim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar