Lazer Lane asist

bu tür bir ürünün motorsiklet versiyonunu bilen varmı yada bunu alsam motora entegra olurmu acaba çok kullanışlı ve mantıklı bir şey.. özellikle gece sürüşlerinde ve kalabalık sürüşlerde ilaç gibi gelir..

http://www.ebay.co.uk/itm/Bicycle-Lane-Vehicle-Alert-Safety-Light-/271220021372?pt=LH_DefaultDomain_2&hash=item3f25f9187c

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çok hoş bir şey :cat:

bence bir işe yaramaz
ben olsam ledli arka stop ampulü alırım onların çakarlılarıda var hem daha çok ışık verir hemde çakarlı alırsan ışıklarda falan durduğunda dikkat çeker

Bende var bu üründen aliexpress den aldım bisiklete takılı durumda çok güzel aydınlatıyor ve malzeme kalitesi beklemediğim kadar iyi sadece sol taraftaki lazer daha az yanıyor pilden mi anlayamadım daha pilini de değiştiremedim.Ben 7$ a aldım laser tail yazarsanız çıkıyor aliexpress'e yaklaşık 15 gün içinde geldi ücretsiz kargoyla.

buna ben ışık aydınaltma gözüyle bakmadım arabadaki bir nevi şerit takip sisteminin motorsiklet versiyonu olarak algıladım hoşuma gitti.. yani ışığın seridi aydınlatma mantığı çok zekice.. gece hem süreni karanlık yerde yolda tutar hemde konvoy sürüşünde bilhassa geceleri konvoyu takip açısından şeritte tutar arabaların görmesi içinde ilginç olabilir görmeleri açısından..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar