Lazer Fiber D1 Kask ?

http://www.feyizoglu.com/alisveris/product.php?pID=44776

Bu kask çok hoşuma gitti Bu ve bunun tarzı kasklar önerebilirmisiniz ?

Bir sorum daha olacak belkide kurallara uymayarak hata yapıyor olabilirim hepinizden özür dilerim .

Böyle bir kask da gece sürüşü nasıl olur , gece sürüşlerinde kask takacaksak nasıl bir kask önerirsiniz. Sonuçta rüzgarlı havalarda camı kapanacak camda siyah olduğundan görmede bir problem yaşatmazmı ?

Ben Lazer Vertigo serisini kullanıyorum. Bence güzel bir kask tavsiye ederim. Fakat siyah vizörlü kasklar gece sürüşlerinde zorluk çıkarır. Gece kullanacaksan şeffaf vizörle değiştireceksin ama bir süre sonra sıkılırsın muhtemelen :)

Ürün karbon fiberden onun için fiyat biraz yüksek...
Aynı markanın yani lazerin vertigo serisinede bakabilirsin bnce
İtalyan agv ninde gp1 ve k1 serileri oldukça başarılı ve güzel tasarımlar var
Hiç olmadı ls2 var... 100 lira hem

M.D.C.F. yani Multi Dixial Carbon Fiber kompozit urun kullanilmis, darbelerde cok iyi sonuc veren cok yonlu esneyebilen bir kompozittir. Saglamlik acisindan kendi sinifinda iyi olsa gerek. Ama sanirim urundeki carbon orani cok dusuk cunku 1,4 kg . Daha fazla olsaydi cok hafif olurdu

açık ve koyu vizörle birlikte al, yazın siyah vizörü kullan, kışın hava erken kararıyor şeffaf olanı kullan ben öyle yapıyorum.

walla siyah vizör elbette daha karizma ama gece bi kapatırsan
çukur mukur bariyer ne bulursan dalarsın....
Ben de k1 rossi icon var.Siyah vizörü bi taktım çıkartıpta o kavanoz gibi şeffafı takasım gelmiyo
en iisi gece vizörü açıp yawaş yawaş gitmek gözler biraz sulanıyo ama o kadr olur...
bide eve gidince hemen "oğlum nooldu senn gözüne" sorusuna alışman lazım çünkü vampir gibi içleri kıpkırmızı oluyıo.
madem 600 700 çıkardın gözden git bari biraz daha koy shoei al
gerçi daha bunun montu war...

zaten o kask şeffaf camlı ürün açıklamasını okursan en alttaki maddede yazıyor

Karbon ve kompozit fiber malzemeden üretilmiştir. ıçi çıkabilir ve temizlenebilir. Çizilmez camı buğu önleyici pinlock sayesinde buhar yapmaz. Üç noktada hava kanalına, burun ve çene altı maskesine sahiptir. Cam UV ışınlarına karşı korumalıdır. Kaskın üstündeki spoiler sayesinde yüksek süratlerde boyuna binen rüzgar yükünü engeller ve konforlu bir sürüş sağlar.

Dış yüzey : Fiber M.D.C.F. (çok yönlü fiber), karbon ve aramid fiber takviyeli
ıç yüzey : Morpho Sistem, %100 çıkabilir ve yıkanabilir astar
Vizor : Çizilmeye dayanıklı, çift eğimli, buğu önleyici Pinlock, geniş görüş açısı, kolay açıp kapama mekanizması
Havalandırma : Arka tahliye ile birlikte üçlü havalandırma, venturi etkisi
Sabitleme sistemi : Çitf D halkalı kayış
Onay : ECE 22.05, DOT, AS 1698
Diğer : Taşıma çantası, UV korumalı dış yüzey
Ağırlık : 1400 gr
Beyaz camlı

ya bende siyah cam kullanıyorum açıkçası görüşü mü hiç kısıtlamıyo çünkü farlarım sağlam.başka bi arkadaşımda kullanıyo onun farlar biraz sönük o yüzden zorlanıyo biraz ama o kadar da kısıtlamıyo.kullanıyo yani sorunsuz.sende kullan çok kötü olursa normal camını geri takarsın yani

walla siyah vizör elbette daha karizma ama gece bi kapatırsan
çukur mukur bariyer ne bulursan dalarsın....
Ben de k1 rossi icon var.Siyah vizörü bi taktım çıkartıpta o kavanoz gibi şeffafı takasım gelmiyo
en iisi gece vizörü açıp yawaş yawaş gitmek gözler biraz sulanıyo ama o kadr olur...
bide eve gidince hemen "oğlum nooldu senn gözüne" sorusuna alışman lazım çünkü vampir gibi içleri kıpkırmızı oluyıo.
madem 600 700 çıkardın gözden git bari biraz daha koy shoei al
gerçi daha bunun montu war...

Allah iyiliğini versin :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar