Lazareth Wazuma GT. Ne bir otomobil ne de bir motosiklet.

Fransız araba ve motosiklet tasarımcısı Ludovi. Lazareth, "İnsanlar model karşısında şaşkın çünkü 3 tekerlekli bir araba olarak ne bir otomobil ne de bir motosiklet. Bu bir 3 tekerlekli. Evet Avrupa’da öyle tanımlanıyor" dedi.

Sıradan bir otomobil gözükse de sıradışı bir konsept Wanzuma GT. Wazuma GT özel, katlanan 4.0-litre supercharger V8 Jaguar motoru, 357 beygir güç üretebilen ve çift arka tekerleklere sahip. Bu ilginç araç beş vitesli bir otomatik şanzıman barındırıyor. Wazuma GT'i otomobile benzenyen görünümü ile fuarın en dikkat çeken araçlarından biri oluyor.

Aracın fotoğraf galerisi için tıklayın

Ekli dosyalar

• wazuma-gt-2014.jpg
    wazuma-gt-2014.jpg
    66.5 KB · Görüntüleme: 27,227
bunda motosikletin kıvraklıgı ve ekonomisinin otomobilin ruzgardan korunaklılığı ve dinamikliliğinin tek bir araçta toplanıldığına ınanmıyorum çünkü discovery channelda bunu yapan bir mühendisin anlattığım tasarımından çok farlı.

bir kere yan yana koltuk tasarımlı modeller yakıtı ruzgar direncinden dolayı %50 daha fazla sarf ettirmesine neden oluyor.2. araç 3 teker ve kalın tabanlı benzin tüketimi arttır gerci bunlar ultra lüx yaşayanlar için olduğundan bu gibi gayeler düşünülmemiş.

benim izlediğim belgeseldeki araç bu değildi ancak aynı tasarım olduğundan sizlerle paylaşıyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar