bu yazacaklarım tamamen SS makinalarla alakalıdır .
bildiğimiz bütün markaların en üst modellerinden en az birkaç takım kullanmışımdır.
fakat Pirelli diablo süpercorsa sc2 çok farklı hepsinden . kendimce edindiğim tecrübe doğrultusunda bu lastikle diğerleri arasında gece ile gündüz kadar fark var.
virajda kaydırmanız çok zor . hatta limitlerde dönerken bile . ısındığında sakız gibi oluyor ve asla bırakmıyor. son gazlamamdan sonra lastiğimin resmini çektim ve gördüğünüzde anlattıklarımı daha iyi anlayabilirsiniz
![]()
kullandığın yol şartlarına ve nasıl gazladığına bağlı . fakat diğerlerinden belki 1000 km önce biter. fakat fiyatı yüksek bir lastik . sanırım ön arka takımı 1200 tl civarı . fakat fazlasıyla hakediyor bence
dunlop kullandım daha önce . çok iyi bir lastiktir . kullanmaya devam et bence ,fiyatıda gayet uygundur . zaten benim tavsiye ettiğim lastik sc2 baya pahalı bir lastik.
fakat ben işin .okunu çıkarıcam diyenlere şiddetle tavsiye ederim.
Çok faydalı bilgiler teşekkürler benim motorun 24.000 km dir lastik hiç değişmemiz dediğiniz gibi yanaklar güzel gözüküyor ama tam ortaları kabak olmuş resmen.

sc2 tamamen pist tarzı bir lastiktir . tek eksi yanı yağmurda iş yapmaz . yani senin aradığın lastik bu değil zaten
sana tavsiye edebileceğim lastik ucuz ve kaliteli olsun diyorsan dunlop michelin veya Metzeler
benim bahsettiğim sc2 ile senin kullandığın lastiğin alakası yok ama bunu belirteyim.
ayrıca benim verdiğim örnekler tamamı ile her markanın en pahalı olan üst versiyon lastiği kıyaslamasıdır
senin aradığın özelliği gayet iyi anladım.
Metzeler alırsan M3 tercih et.
Michelin alırsan Pilot Power tercih et.
ben Bridgestone lastiğe pek sıcak bakmıyorum. zaten çok yumşak hamurlu lastik kullanmıyor. yukarıda modellerini verdiğim markaların en yumşak serileridir.
ben tercih etmek zorunda kalsam Metzeler alırdım
bugüne kadar bütün markalarda hatalı üretim ve ya yanlış depolamadan dolayı hatalar çıktı.
bitek Metzelerde çıkmadı . bu yüzden onu alırdım diyorum . yoksa Michelin ondan daha kötü değil .