lastikleri değiştiricem

arkdaşlar ön ve arka lastiklerim aşındıgından değiştirmeyi düşünüyorum fakat ne tür lastik almalıyım bu konuda hiç bilgim yok :S

güzel yazmışsınız ama motosikletin modeli,markası lastik ebatlarını belirtsen sana yardımcı olabiliriz.yoksa kara çizmeli mehmet amca misali olucak.

IRC diye bir lastik var genelde onu tavsiye ediyorlar, yerli malı olmasına rağmen yabancı lastiklerle aynı kalitede diyorlar . çifti 150 tl civarında

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Metzeller al ..eyyi olur.

kardeşim senin dalga geçme gibi bi eğilimin varsa git başkasıyla bu saçma muhabbetlerini yap. agzımı bozmak istemiyorum. bilmediğimizden soruyoruz. daha önce lastik değiştirtmedim bu yüzden ne gibi özellikler aranır bilemiyorum ama senin gibiler kendi akıl seviyelerini böyle belli ediyor. bu konuda seni tebrik ediyorum ....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:36 ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:40 ----------

haklısınız hocam . daha önce böyle bi işe girişmediğimden bileymiyorum nelere dikkat etmek gerektiğini.. motorun markası modeli RMZ 125T 22 . lastik ebatlarıyla ilgili hiç bi bilgim yok ne yazıkkı :S

şimdi oldu işte arkadaşım bak senin scooter'in topacı mevcut ordan gerekli güzel bilgiler bulabilirsin.bizde sana ayrıca burdan yardımcı oluruz.

http://www.motosiklet.net/forum/mt-...ramzey-125t-22-kullanan-ve-merak-edenler.html

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:44 ----------

http://www.cevizcioglumotosiklet.com/?Urun=56364&SubName=REnFniBMQVNUxLBLTEVSIA==
http://www.cevizcioglumotosiklet.com/?Urun=58941&SubName=UkFNWkVZIFlFREVLIFBBUsOHQQ==

şimdi oldu işte arkadaşım bak senin scooter'in topacı mevcut ordan gerekli güzel bilgiler bulabilirsin.bizde sana ayrıca burdan yardımcı oluruz.

http://www.motosiklet.net/forum/mt-...ramzey-125t-22-kullanan-ve-merak-edenler.html

''kardeşim senin dalga geçme gibi bi eğilimin varsa git başkasıyla bu saçma muhabbetlerini yap. agzımı bozmak istemiyorum. bilmediğimizden soruyoruz. daha önce lastik değiştirtmedim bu yüzden ne gibi özellikler aranır bilemiyorum ama senin gibiler kendi akıl seviyelerini böyle belli ediyor. bu konuda seni tebrik ediyorum .... '' bu msj size değildi yanlış anlamayın . Bu mesajdan alıntı yap tuşuna basılı kalmış. size teşekkür ederim. bazı gerizekalılar bu forumu kendi seviyeleriyle kirletiyorlar. saygılar

'' atta atta '' bu konuda sinirlenmene gerek yok..

Neticede, bu bir espiridir.. Seni incitecek tarafıda bulunmamakta..

Sende gülüp geçebilirdin.. Fazla ciddiye alma !..

Fakat '' kuvvetmira'nın değindiği üzere sağlam espiri olmuş !..

Toplam 100 adet üründen, 2 adet satın alan olmuş. Demekki talep var..

Gelelim senin konuna..

Motorunun kaymamasını ve dönüşlerde savrulmamasını istiyorsan..

Frenleme mesafem güvenli ve istenilen düzeyde olsun dersen..

Metzeller veya Michelin markalarından şaşmayacaksın..

MT forum sponsorlarından olan firmalar; her iki marka lastiği de satmakta,

adrese teslim göndermekte, iskonto ve vadede yapmaktalar..

Bulunduğun bölgeden de ,marka ve fiyat araştırması yapabilirsin..

Kazasız sürüşler..:cat:

'' atta atta '' bu konuda sinirlenmene gerek yok..

Neticede, bu bir espiridir.. Seni incitecek tarafıda bulunmamakta..

Sende gülüp geçebilirdin.. Fazla ciddiye alma !..

Fakat '' kuvvetmira'nın değindiği üzere sağlam espiri olmuş !..

Toplam 100 adet üründen, 2 adet satın alan olmuş. Demekki talep var..

Gelelim senin konuna..

Motorunun kaymamasını ve dönüşlerde savrulmamasını istiyorsan..

Frenleme mesafem güvenli ve istenilen düzeyde olsun dersen..

Metzeller veya Michelin markalarından şaşmayacaksın..

MT forum sponsorlarından olan firmalar; her iki marka lastiği de satmakta,

adrese teslim göndermekte, iskonto ve vadede yapmaktalar..

Bulunduğun bölgeden de ,marka ve fiyat araştırması yapabilirsin..

Kazasız sürüşler..:cat:

TEŞEKKÜR EDERİM VERDİĞİNİZ BİLGİLER İÇİN .. Espiri olayına da gelince ben ögrenmek istediğim birşey için konu açmışım adam gelmiş link atmış başka bir şey yok. bu espiri değil dalga geçmek oluyor. tamm bizde espiri yaparız ama benim sorunum birşeyler ögrenmekse bunun cevabı alay konusu birşey olmaması lazım. öyle değil mi ? neyse '' yardımı olan herkese teşekkür ederim''

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar