Lastik Zırhları

Merhaba arkadaslar herkeze ıyı forumlar bu aralar gozume lastik zırhları takıldı bu lastık zırhları nedır ne ıse yarar kullanıldıgında faydaları zararları varmıdır ve bu lastık zırhlarının motorsıklet ıcınde olanı varmıdır bıraz bahsedersenız sevınırım

benim anladığım lastiklerin içine bir sıvı dökülüyor.birşey battığında orayı tamir edip hiç lastik inmeden devam ediyorsun.bumudur :)

Sıfır almış oldugumuz motorsikletin ön tekerleği sürekli iniyordu , herhangi bir cisimde girmiş değildi , siz deyin lastikten ben diyeyim canttan , motorbisikletin bu sıkıntısını bakımı sırasında servise ilettiğimizde 10 tl lik bir ücret karşılığında bu lastik zırhı denilen şeyden ön lastiğe sıktı , sorun tamamen ortadan kalktı , zaten bu köpük degil başka bi bileşim. Köpük zaten çok sağlıklı ve işlevli değil. Şimdi sıfır motorbisiklet alsam hemen iki lastiğinede bundan sıktırırım , zira hiç ummadığım yerde lastiğin inmesi yada patlaması benim için tam bir felaket olabilir , bildiğim vede aktarabileceklerim bu kadar , kolay gelsin.

Sıfır almış oldugumuz motorsikletin ön tekerleği sürekli iniyordu , herhangi bir cisimde girmiş değildi , siz deyin lastikten ben diyeyim canttan , motorbisikletin bu sıkıntısını bakımı sırasında servise ilettiğimizde 10 tl lik bir ücret karşılığında bu lastik zırhı denilen şeyden ön lastiğe sıktı , sorun tamamen ortadan kalktı , zaten bu köpük degil başka bi bileşim. Köpük zaten çok sağlıklı ve işlevli değil. Şimdi sıfır motorbisiklet alsam hemen iki lastiğinede bundan sıktırırım , zira hiç ummadığım yerde lastiğin inmesi yada patlaması benim için tam bir felaket olabilir , bildiğim vede aktarabileceklerim bu kadar , kolay gelsin.
ama şöyle bişeyde var izmirdeki motolastikmi ne var orda çalışan bi abi şöyle dedi...
bu sıvı biryerde birikip katılaşıp biyerden sonra balans yapıyor ve lastiğin özüne işleyip lastiği kötü ediyormuş...

siboplardan eser miktarda kaçak varsa sibop mekanizmasında birikip neredeyse hava basılamayacak derecede tıkamada yapabiliyor. aklınızda bulunsun.

Bence arkadaşın dediği bu çamurluk örneğin pulsar 200'de var eskiden sadece yüksek hacimli motorlarlarda görüyorduk. Artık birçok motorda görüyoruz :)

bu bajaj discover in arka lastiğinde çamurluk varya onu nerden alabiliriz yada kaç paradır

Sanırım bahsettiğiniz şey bu. Lastik tamir kitlerinden farklı olarak , sağlam dış lastiğin takılmadan önce iç kısmına yapılan bir tür kaplama.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar