Lastik Tamir Köpükleri

hepsiburada dan alacak arkadaşlara tavisyem yola çıkmadan 3 hafta önce siparişi versinler. geçen yaz uzun yola çıkmadan verdiğim siparaşimi 2 hafta "siparişinizi temin edilmektedir" şeklinde beklettiler ve ben ürünü alamadan yola çıktım. Allah'tan başıma herhangi bir aksilik gelmedi. İstanbul'da oturanlar Sirkeci'den temin edebilir.

Yani Lastik patladımı Yandık yolda kalmasak bile Cant temizle Lastik yıka sibop değiştir...

arkadaşlar biz çumok yani çukurova motokros olarak gurup halinde dağlara çıkıyoruz bunlardan 2kez kullandık hiç1işe yaramadı lastik şişiyor 100mt sonra işi bitiyor tavsiye etmem adanadan selamlar.

tubeless lastikler için en iyisi fitil. :) yanımda 2tane var bir de bunun şişi. inanmazsınız ama bi patlağı kendim tamir ettim :) sac civatası girmişti. patladıgını annadığımda motor adeta yan yapıyodu kuru zeminde. durup baktımki sac civatası girmiş.:pr: tornavidayla sola çevirerek söker gibi çıkardım deliği büyültmeden. 1 kez ince bir tornavidayı soktum çıkardım. sonra da fitili şişe tam ortasından yeleştirdim.şişi yavaşça patlak yere soktum yeteri miktar içine soktuktan sonra dışarda kalan kısmını sürüşümü bozmayacak kadar kestim. ama dışarda kesin kalmalı. çünkü zamanla kaynıcak o lastiğe. :) tek dezavantajı 1 fitili 2nci kez kullanma olasılıgınız çok az :)

Demekki Şamrelli lastiklerde işe yaramıyor şu ana kadarki mesajlardan bu anlaşılıyor...

Arkadaşlar ön lastik ve arka lastik farklımıdır mesela ön lastiğin ölçüsü uyması halinde satın alırken yan tarafında FRONT (ön) diye yazı aramalımıyız yoksa ölçü sü uysun tamammıdır benim arka 110/90-16 çoğu chooperda bu ön lastik ama ben arkaya takıcam başkasının ön lastiği bende arkada sorun yaratırmı yol tutuş fren mesefasi vs.....????????

Son düzenleme:
ben hepsiburada.com dan aldım,üzerinde dublex ve şamrelli lastikler için yazıyor ama deneme fırsatım olmadı inşallah da olmaz.

markaya dikkat erexons bu markanın ürünleri zaten çok kaliteli ben sıvı sprey cilasını kullanıyorum süper iş çıkartıyor ....buda eminim diğerleri kadar iyidir...yolda bırakmaz..

ben hepsiburada.com dan aldım,üzerinde dublex ve şamrelli lastikler için yazıyor ama deneme fırsatım olmadı inşallah da olmaz.

Üzerindeki yazıya bakıp bende aldım ama işime yaramadı

Kullandım memnun kalmadım

Tel jant ve iç lastik li motosikletimde yaşadığım lastik patlaması olaylarında ( 3 kez ) Kullandım ve hiçbir işe yaramadı
Üstelik dış lastiğin içine janta motorun heryerine yapıştı demir olan yerler paslandı iç lastik işe yaramaz duruma geldi ve tamir edilemez duruma geldi

Bu nedenle daha kesin ve biraz uğraştıracak bir yöntem uyguluyorum

Yanımda küçük bir pompa ve yedek içlastik taşıyorum ve tabi avadanlık takımı

Henüz bu şekilde yolda kalmadım ama kaldığımda sanırım iç lastiği değiştirebilirim ki bu en iyi çözüm gibi duruyor

Saygılar

Valla bende yanımda fitilli tamir seti taşıyorum, bi dünyada fitil var, tamir ettinmi km sınırı yok hız sınırı yok bas git, bidaha patlarsa ne yapıcam sıkıntısı yok.

sprey

arkadaşlar alıcaksanız sonax veya arexon olmasına özen gözterin 100 km garantisi var birde şunu belirtiyim ben bizzat ikisinide denedim memnun kaldım
yorumlarda okudum bazı arkadaşların yazılarını sıcakta patlar ve sadece dublex
lastiklerde işe yarar.

Motosiklet malzemeleri satan çoğu yerde bulunur.
Mersin'de bu tür ürünleri bulmakta sıkıntı çekiyorsan internetteki bir çok kaynaktan bulabilirsin.

ah ulan ahhh ne koydu bana r6 yla yolda kaldım motor iteledim :D evde şimdi makina...

Makina evde ise, bir şekilde fitil attırmanın yoluna bak.
Köpükler zaten yolda kalma durumları için geçici çözümdür.
Yok köpük uygulamadan tamire de götüremem zaten diyorsan mecbur bir tane alırsın.

motorcum gelecek gün içinde bişeler yapacak :) yeni bi lastik alınacak...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar