Lastik seçimi

Motosikleti
Triumph Trident 660
mrf, irc, cst yada iran yasa gibi lastiklere bak, ıslak kuru farketmez mükemmel yol tutar, 200 le pati çekerek viraj alırsın.
Cst neresi yol tutuyor naylon fabrika stoklu lastikleri var tcs olmasa oda devreye giriyor mu anlamıyorum da , kaydıgını hissettiğim an direkt gaz kapata kapata çözdük bu işi

Fiyat/Ömür/Performans dersen Anlas'ı yapıştırırım. :ROFLMAO:

Yerli malı yurdun malı, herkes onu kullanmalı. 😅 Gocaman motür alırsan yukarıda tavsiye edilenleri denersin.
Hocam fiyat/ömür olabilir de sence performans anlas mı 😄 çok bilmiyorum ama bence değil

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Kış geliyor, yağmurlar da başladı. Ben de Winter Grip taktırsam iyi olacak. Benim lastik ebatlarına uygun Road 4 yok diye o gazla Metzeler Roadtec 01-02 alayım dedim ama arka lastiğe uygun ebat varken öne uygun ebat yok. Hevesim kursağımda kaldı.
Genelde golü arka lastikten yeriz, enteresan olmuş. Winter Grip güzel de İzmir Aydın Muğla yazında heder olurlar gibi geliyor bana.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
mitas sport force+dan önce stok cst lastikleri vardı allah çarpsın yağmurda daha güvende hissediyordum en azından korkutmamıştı

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Tek kötü yanı bence sesli olmaları.
Senim benim motordaki Metzeler Karoo street'lerin düzgün asfaltta düz giderkenki sesini duymadın daha. :ROFLMAO:
Benimle sürenler yanımızda jet uçağı gidiyor gibi ses geliyor diyorlar. Tutuşu falan çok güzel, hele mıcırlı toprak yollarda çok güven veriyor, asfaltta da çok iyi tutuyor ama düz asfatta fena ötüyor, benim gibi düz yol gazcılarına göre değilmiş.

Motosikleti
Ns200 15"
Senim benim motordaki Metzeler Karoo street'lerin düzgün asfaltta düz giderkenki sesini duymadın daha. :ROFLMAO:
Benimle sürenler yanımızda jet uçağı gidiyor gibi ses geliyor diyorlar. Tutuşu falan çok güzel, hele mıcırlı toprak yollarda çok güven veriyor, asfaltta da çok iyi tutuyor ama düz asfatta fena ötüyor, benim gibi düz yol gazcılarına göre değilmiş.
Eğer abi bir mucize gerçekleşip Spontini 150-160 km/h çıkarsa işte o zaman sesi tartışırız. :D

Bu Winter Gripler ise yağmur, kar, çamur ve yaz koşullarında güven veriyor.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Eğer abi bir mucize gerçekleşip Spontini 150-160 km/h çıkarsa işte o zaman sesi tartışırız. :D

Bu Winter Gripler ise yağmur, kar, çamur ve yaz koşullarında güven veriyor.
Yok yaa, benim lastikler 90'dan sonra başlıyor jet uçağı gibi ötmeye asfalt üzerinde. 140'ı geçince kayboluyor, bu yüzden otobanda 140'ın altına inmemeye çalışıyorum. :)
Boş otoban dışında hızlı sürmüyorum ben, bizim köfteci yollarında xmax ile gelen bile geçer beni. :)

Motosikleti
DUKE 250
Cst neresi yol tutuyor naylon fabrika stoklu lastikleri var tcs olmasa oda devreye giriyor mu anlamıyorum da , kaydıgını hissettiğim an direkt gaz kapata kapata çözdük bu işi

olur mu ya, toprak bu sene birinci olduğu tüm yarışlarda cst lastikle birinci oldu. hatta şampiyonluğunu direkt cst lastiğe borçlu.

maximusti kardeşimiz bizlerle maytap geçmiş, başak geçmiş hemen ciddiye alma.

500e yakın lastik önerisi konusu var, hepsinde de aynı markalar aynı modeller aynı seriler önerildi duruldu,
bende farklı bir marka öneriyim, belki işe yarar dedim :)

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
500e yakın lastik önerisi konusu var, hepsinde de aynı markalar aynı modeller aynı seriler önerildi duruldu,
bende farklı bir marka öneriyim, belki işe yarar dedim :)
İkimiz de seninle 10 senedir bu forumdayız hakikaten de duyduğum en ilginç, en farklı lastik önerisi :)

Yazdığım gibi motorum 250nk yani naked, Supersport lastikleri yazma sebebim lastik sitelerine motosiklet marka model girdiğimde o lastiklerin çıkması dolayısıyla naked makineye Supersport takmak normal diye düşündüm. Kullanım amacına gelirsek aktif olarak kullanıyorum 15 günde bi gibi bi pasifliğim yok. Zaten fazla anlamıyodum bildiklerimin de yanlış olduğunu anladım. Fiyat/ömür/performans olmasını istiyorum. Ne önerirsiniz bu durumda lastik olarak.

Çok güzel özetlemişsin bir kere eline sağlık. =)

Supersport lastik takabilirsin elbette, ama o lastiğe ihtiyacın yok gibi görünüyor yazdıklarından. Düzenli olarak kullanıyorsun, ekstra bir performans beklentin yok, kaliteli bir tur lastiği senin için güzel iş görecektir. Motolastik'ten kısaca baktım dediğin gibi hep spor lastikler var, Angel City var bir tek. Road 5 falan yok mu bu ölçüde.

Çok güzel özetlemişsin bir kere eline sağlık. =)

Supersport lastik takabilirsin elbette, ama o lastiğe ihtiyacın yok gibi görünüyor yazdıklarından. Düzenli olarak kullanıyorsun, ekstra bir performans beklentin yok, kaliteli bir tur lastiği senin için güzel iş görecektir. Motolastik'ten kısaca baktım dediğin gibi hep spor lastikler var, Angel City var bir tek. Road 5 falan yok mu bu ölçüde.
Teşekkür ederim, maalesef road 5 de yok ölçüde. Sanırım rosso sport 3 alacağım.

Selamun aleyküm 2024 nk250'ye yeni lastik almak istiyorum bridgestone batlax s22 ile pirellinin herhangi bir modeli arasında kaldım hangisini almalıyım. S22 için en iyisi diyolar, test birincisi oluyomuş her yıl, ilgili davranan herkese teşekkür ederim.
Bridgestone S22 yi şiddetle tavsiye ederim .

Motosikleti
Xp400
Ben s20’leri bir süre Mt10’da kullanmıştım yaklaşık 6k km’de bitmişti. Ondan önce diğer motorumda rosso 4 vardı ve inanın bence hiç yakın bile değillerdi(bu tamamen benim hissiyatım tabi). Sonra gidip hemen rosso 4’e döndük ve mt10 sanki virajlarda iki seviye atladı bir anda 😃 S20’nin bir türlü yatma açılarına alışamamıştım en büyük sorunum buydu malesef; sürekli arkayı salıyor gibi hissediyordum(dip not; iki motorda aynı yol aynı virajlarda kıyaslandı) o yüzden bana sorarsanız ben bi rosso 4 üzerine tekrar rosso 4 derim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar