Lastik Rodajıyla Alakalı

öncelikle aramıza bır KTM kullanan katıldıgı ıcın mutlu oldum :)) hayırlı olsun cok guzel bır motor almışsın. uzerındeki mum sadece asfaltta gıder hıc ugrasma sabunlu su vs falan. 150 km uslu uslu git dikkat et yeter. he bu arada eğer uzun süre bu motora bınmeyı dusunuyorsan bence uzerındekı lastıklerı degıstır kötü lastiktir. diablo rosso II öneririm şiddetle.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu konuda bilgili/tecrübeli olmamakla birlikte, yeni lastik takmış birisi olarak şunu söyleyebilirim: Yeni lastiği yaklaşık 100 km kadar limitleri zorlamadan kullanmak yeterli. Ani gaz/fren yapmayacaksınız, aşırı yatmayacaksınız (zaten bunları rodaj istemeyen lastikle de yapmıyoruz değil mi? :) ) o kadar, başka da bir şey gerekmiyor. Lastiğin genel kalitesi kötü değilse yağ/sabun gibi kayma filan söz konusu değil.

Motosikleti
Yamaha Süper Tenere XT1200ZE
Motorumu yeni aldığımda lastiklerden bir cacık çıkmayacağını anladığımda gidip michelin lastik almıştım. Bu mum mevzusunu bilmeme rağmen o günün heyecanıyla unutmuştum. İlk viraja yatışımla asfaltla yakından tanışmam bir olmuştu. Neyseki ekipmanım tamdı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar