lastik patlama önleyici

ygk

bunu değil benzerini kullanmıştım. ve işe yaramamıştı. ancak vakti zamanında bir arkadaş foruma konu açmış aldım kullanıyorum lastiğim patlayacak diye korkmuyorum şeklinde, o memnundu.

tamir köpüğü aldım, inşallah kullanmak zorunda kalmam. eski motorum şambrelliydi, artık biraz daha rahat kafam.

Benzerini serviste ustanın tavsiyesi üzerine lastiklere sıktırdım.
işlevini görmeye fırsat olmadan lastikleri yenileriyle değiştirmiştim.
Bir daha da yaptırmadım. Yanımda spreyini taşıyorum. (patladıktan sonra kullanılanı)

bunun yarı fiatına daha iyi etkili işe yarıyan bir ürün var

tanıtımını yaptılar bana standını getirecekler her lastik için 20 tl 2 lastik 40 tl ye mal olacak tavsiye ederim ben kullandım bizim kulup içinde stand istedim istiyene uygulama yapılacak istiyen olursa GARAJ a gelsin uygulasın

F54

Tubeles lastik varsa sıkıntı yok iç lastikli cub ile 3 defa yolda kaldım şimdi ki motorum tubeles on tekere 2 tane raptiye girdi arka telere de jilet seklinde metal girmiş çıkardım garajda lastikler inmedi sıkıntı yok yani forum da bı arkadas iç kaplama yaptırdı o daha saglık Li bence nicname farcob adlı üye

Benzeri bende var Fulda nın Lastik zırhı diye geçiyor seneler oldum alalı hala duruyor kullanmadım kullanayım bari bayatlarmıki?

F54

Aga o sende ki o koruyucuyu bana verse sen sıksan senin motora olmaz o şimdi bayatlamistir yani

Benim lastikler orjinalden iç lastikli.Ben yeni bir takım michelin pilot sporty taktım tubeless.Ama iç lastikte taktım.Bununla ilgili tartışmalar vardı.Aslında tubeless olsa daha rahat olucam bende.Çünkü uzun yola çıkıcaz.Endişem bundandır.

sen mislene niçin sambrıyel taktın kı? gereksiz olmuş sanki? patlarsa yolda kalma riskin artmış

sen mislene niçin sambrıyel taktın kı? gereksiz olmuş sanki? patlarsa yolda kalma riskin artmış
Bununla ilgili tartışmalar vardı.orjinali iç lastikli oldundan tubeless yapılınca yanaktan atma drumlarından falan bahsediyordu kllanıcılar.

F54

Bununla ilgili tartışmalar vardı.orjinali iç lastikli oldundan tubeless yapılınca yanaktan atma drumlarından falan bahsediyordu kllanıcılar.
saçmalamışlar ybr ye iç lastik olayı saçma bende ybr kullanıyorum hemde tubeless hiç hava kaçırma olmuyor hatta lastik havalarını sinsar koray ayarladı:pl:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar