Lastik önerisi

Merhabalar. Motorum kuba superlight 125. Lastik bakıyorum.
Şu iki modele bakıyorumda farkları nedir hangisi alınmalı sizce?

Ah be kardesim ne yaptin sen. Simdi bu iki lastik haricinde 50 degisik öneri gelecek , sonra aralarinda kavga cikacak ve sen hic bir sey anlamayacaksin.

Alttaki secenegi al gec.
Eyvallah abi. Valla tahmin edebiliyorum öneri va geleceğini ama bu ikisinden birini alma kararım olduğu için bunlar üzerinden değerlendiricem. Peki bunların farkı nedir alttakini seçmenin sebebi nedir abi. Kısaca yazabilirsen sevinirim.

Motosikleti
Suzuki V-Strom 650 XT A L7, 2023
3 aşağı 5 yukarı aynıdır. Sanırım arka lastikleri farklı. MB80 daha bi hoş gözüküyor. Ufak bi baktım, dişli 4 mevsim lastikmiş. Bulduysan al gitsin. En kötü beğenmezsin, ona uygun sürersin ömrü bitene kadar. Hayırlı olsun.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Ah be kardesim ne yaptin sen. Simdi bu iki lastik haricinde 50 degisik öneri gelecek , sonra aralarinda kavga cikacak ve sen hic bir sey anlamayacaksin.

Alttaki secenegi al gec.
Küba'ya lastik bulsun yeter yahu, kavga çıkabilecek opsiyon yok bu motosiklet için :D

Şöyle 120/70R17-160/60R17 gibi çok opsiyon bulunan lastik/jant boyutları olsa illa ki çok fikir olurdu.

3 aşağı 5 yukarı aynıdır. Sanırım arka lastikleri farklı. MB80 daha bi hoş gözüküyor. Ufak bi baktım, dişli 4 mevsim lastikmiş. Bulduysan al gitsin. En kötü beğenmezsin, ona uygun sürersin ömrü bitene kadar. Hayırlı olsun.
Ön lastikler farklı. Mb80 olan biraz daha 4 mevsim üzerineymiş. O yüzden onu alırım gibi

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Eyvallah abi. Valla tahmin edebiliyorum öneri va geleceğini ama bu ikisinden birini alma kararım olduğu için bunlar üzerinden değerlendiricem. Peki bunların farkı nedir alttakini seçmenin sebebi nedir abi. Kısaca yazabilirsen sevinirim.
Alttaki setin desen uyumu daha fazla , kodlardan anladığım kadarı ile aynı serin parçaları. Bu yüzden onu seçtim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar