Lastik önerisi

Kış mevsimi neredeyse geldi yapıştır bir Anlas Winter Grip kışın sıkıntı çıkarmaz yazın da çok bir kelek yapmaz ama ben yazın daha iyi bir lastik istiyorum dersen Viento Sport veya Rosso3'e yönelebilirsin. Ben CBR125R'da kullandım Viento Sport'u gayet güzel geldi bana hiç güven vermediği olmadı ama kışın Winter Grip dışında bir lastik önermem Battlax yurtdışında ki forumlarda çok övülüyor ama güzel Türkiye'mizin yolları maalesef ona uygun değil. 125CC bir motosiklet kullandığına göre 16 18 yaşında birisin , yaşın kadar lastik seti bitirmiş insanlar var forumda ukalalığa gerek yok.
Kimseye karşı saygımı bozmadım veya ukalalık yapmadım. Bilmediğim için soruyorum kimse tecrubesini, neden almam gerektigini yazmadığı için yazdim yanlış anlaşılmış
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Babayiğit tavsiye verdik işte, büyük sözü dinle al bir takım Anlas winter grip plus(winter grip2 değil) ve bak keyfine. Boşver battlax'ı filan. Vakti zamanında aynı ebatta Wolf 250 de sonbahar kış ilkbahar mevsiminde İzmirde kullandım. Erkenden ısınır, yağmur yaş demez, zamk gibi yola yapışır. Yerli malı yurdun malı, fiyatı da nispeten uygun. Sıcak bir memlekette isen yaz mevsimlnde biraz yumuşak kalabilir Eğer pistte gazlamayacaksan sokakta caddede, yolda on numara güvenli lastiktir. Pilot street dediğin lastiği de 8'e katlar 3 ile çarpar. Bu işler biraz da bütçe meselesi iyi lastik istiyorsan ve bulabilirsen Metzeler Roadtec02🍭
Roadtec 01 bulabildim eğer cok farkı yoksa anlas veya 02yle

Son düzenleme:
Kimseye karşı saygımı bozmadım veya ukalalık yapmadım. Bilmediğim için soruyorum kimse tecrubesini, neden almam gerektigini yazmadığı için yazdim yanlış anlaşılmış

Neyse fazla yüz göz olmadan cevap vereyim.

Sana motosikletinin markasını, modelini sormuşum ve aldığım cevaba göre de orijinal ölçüsünü, markasını ve nerede satıldığını yazmışım.

Senin yazdığına bak.
koca forumda bi tane lastikten anlayan baba yiğit yok şaşırtıcı
neden almam gerektigini yazmadığı için yazdim yanlış anlaşılmış
O zaman Bilal'e yazar gibi yazayım. Senin motosikletinin orijinal ölçülerinde Türkiye'de satılan lastik bu.

Farklı ölçü ve farklı marka takmak istersen paşa gönlün bilir.

Motosikleti
Hero Dash 125, CB125F
Winter grip çok yumuşak bir lastik. Karda kışta iyi de güneş açtı mı sakız üstünde gidiyor gibi oluyor.

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Roadtec 01 bulabildim eğer cok farkı yoksa anlas veya 02yle
Muğla merkezde mi yaşıyorsun? Yaz-kış yağmur-yaş demeden motosiklete biniyorsan bu işin hakkı yazın yazlık lastik, kışın işe kışlık lastik kullanmaktır. Yazlıklar 10 derece ve altında iyi tutmuyor kışlıklar ise 30 derece ve üzerinde çok yumuşak kalıyorlar. Ama zihnii fakirlik başa bela olduğundan istiyoruz ki 5 sene boyunca yaz kış demeden yazlık lastik ile sürelim. Bulduğun Roadtec 01'lerin üretim tarihi nedir onu öğren çünkü bu ebatlarda fazla sirkülasyon olmuyor, eski tarihli olma ihtimali yüksek. Şahsen üretim tarihi 1 yıldan eski lastik almam, aldırmam.

Muğla merkezde mi yaşıyorsun? Yaz-kış yağmur-yaş demeden motosiklete biniyorsan bu işin hakkı yazın yazlık lastik, kışın işe kışlık lastik kullanmaktır. Yazlıklar 10 derece ve altında iyi tutmuyor kışlıklar ise 30 derece ve üzerinde çok yumuşak kalıyorlar. Ama zihnii fakirlik başa bela olduğundan istiyoruz ki 5 sene boyunca yaz kış demeden yazlık lastik ile sürelim. Bulduğun Roadtec 01'lerin üretim tarihi nedir onu öğren çünkü bu ebatlarda fazla sirkülasyon olmuyor, eski tarihli olma ihtimali yüksek. Şahsen üretim tarihi 1 yıldan eski lastik almam, aldırmam.
Fethiyede yaşıyorum anlas alacağım büyük ihtimal roadtec 01 arka 8. hafta on 28. hafta
Neyse fazla yüz göz olmadan cevap vereyim.

Sana motosikletinin markasını, modelini sormuşum ve aldığım cevaba göre de orijinal ölçüsünü, markasını ve nerede satıldığını yazmışım.

Senin yazdığına bak.

O zaman Bilal'e yazar gibi yazayım. Senin motosikletinin orijinal ölçülerinde Türkiye'de satılan lastik bu.

Farklı ölçü ve farklı marka takmak istersen paşa gönlün bilir.
Yanlışım varsa kusura bakmayın üslubum yanlış olduysa onun içinde özür dilerim lastik yüzünden tartışmayalım ❤️ ek olarak ne yazıkki orjinal ölçüde lastik bulamıyorum

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
Fethiyede yaşıyorum anlas alacağım büyük ihtimal roadtec 01 arka 8. hafta on 28. hafta

Fethiye Muğla merkeze göre epey ılıman sayılır. Kış mevsiminde soğuk diyebileceğimiz gün sayısı 10-15 günü geçmez. Dikkatli sürersen kış mevsiminde de kaliteli yazlık lastiklerle pek sorun yaşamazsın. Metzeller Roadtec 01, 2025 yılı üretimi ise Fethiyede yaz kış gayet iş görür ama fiyatı biraz yüksektir. Anlas Winter Grip Plus ise yaz mevsimi hariç 3 mevsim güzel olur fakat yazın Fethiye sıcağında cacık olur, sakız olur, özelliğini yitirir ömrünü erken tamamlar.

vay be ilk motorum 🥲 ben 10000 km sürdüm üstündeki lastiklerle iyi kötü bi şekilde he, düşmedim de. ama sen al lastik kral, önemli. hayırlı olsun.

Motosikleti
Hero Dash 125
koca forumda bi tane lastikten anlayan baba yiğit yok şaşırtıcı

"Anlayan yok" diyebilmen için, bir konuyu yeterince anlayarak konu hakkında donanımlı birisi olman gerekli. "Anlayan yok" diyebildiğine göre sen buradakilerden daha üstün bilgilere sahipsin ve bizim tavsiyelerimiz sana yeterli olmaz.

Motosikleti
Yamaha XSR700
Tamam vurmayın kardeşimize, gençtir bir heyecanla yazmış, olur öyle şeyler, o da anlamış heyecanlandığını, dilemiş özrünü.

Bundan sonra uzatmak bize yakışmaz.

Fiyatına göre mitas sport force harika bi lastik, özellikle 250cc ve altı için birebir. Viento sport da gayet iyidir, daha üst cc ve daha yüksek performans için boyut varsa rosso 3 veya 4 olursa iyi olur.

Yaşadığın herhangi bir sorun varmi önceden önlem alalım
valla, ben hicbir sorun yasamadim ya. sag ayna ve ayaklik kirilmisti, parca bekledim 2-3 hafta, gelmeyince kafama göre takmistim. onun harici ne yolda birakti, ne calismamazlik yapti. sogukta yagmurda karda disarida ustu acik duruyodu, bi b*k olmadi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar