Lastik önerisi 120/70-17 + 180/55-17 cb 650r

Arkadaşlar hem fiyat performans açısından hem de kalite açısından hangi lastikleri önerirsiniz ?

Motosikleti
Yamaha XSR700
Aynı ölçülerde Metzeler Roadtec 02 aldım. Forumdan @Cyan abi önermişti yanlış hatırlamıyorsam. Islak zeminde kullanma fırsatım oldu, ani frende ve ani gaz açmada (özellikle ekstra koparmaya çalışarak denedim) hiç bir sıkıntı yaşatmadı. Dandik bir lastiğin kuru havada tuttuğundan daha iyi ıslak zeminde tutuyor. Ben şu an için çok memnunum. Fiyat olarak bir miktar pahalı ama bence verdiğin paranın karşılığını alıyorsun. Denediğim motor da xsr700. Abs var ama abs devreye girmeden panik fren yapabildim. Ayrıca Tcs olmamasına rağmen sert denebilecek gaz açışında arkası oynamadan kavrayıp yürüdü.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Aynı ölçülerde Metzeler Roadtec 02 aldım. Forumdan @Cyan abi önermişti yanlış hatırlamıyorsam. Islak zeminde kullanma fırsatım oldu, ani frende ve ani gaz açmada (özellikle ekstra koparmaya çalışarak denedim) hiç bir sıkıntı yaşatmadı. Dandik bir lastiğin kuru havada tuttuğundan daha iyi ıslak zeminde tutuyor. Ben şu an için çok memnunum. Fiyat olarak bir miktar pahalı ama bence verdiğin paranın karşılığını alıyorsun. Denediğim motor da xsr700. Abs var ama abs devreye girmeden panik fren yapabildim. Ayrıca Tcs olmamasına rağmen sert denebilecek gaz açışında arkası oynamadan kavrayıp yürüdü.
Metzeler iyidir, zaten sahibi Pirelli, bendeki imajı pirelli'nin premium segment ürünleri için çıkardığı marka imajı oldu, yani Toyota/Lexus gibi bir nevi hepsi pirelli ama Metzeler daha bi güzel pirelli.

Bende de önceden anlas capra r lastikler vardı, hafif arazi tipi dişli lastik, mıcırlı yollarda TCS olmadığı için ayağa kalkıp arkayı kaydıra kaydıra gidiyordum, metzeler karoo street aldım onlar da dişli lastik, aynı tarz sayılır ama anlas ile arkayı kaydırdığım yerlerde arkayı kaydıramadım, gazı aniden açınca motor o mıcırda bile iyi tutup ileri fırlıyor çok güzel uzuyor. Asfaltta da otobanda çok güzel tutuyor, yağmura denemedim ama metzeler lastiklerin hepsinde yorumlarda yağmurda ıslakta iyi tuttuğunu yazmışlar. Yağmur ve toprak yolda çamurda denemedim henüz.

Metzeler iyidir, zaten sahibi Pirelli, bendeki imajı pirelli'nin premium segment ürünleri için çıkardığı marka imajı oldu, yani Toyota/Lexus gibi bir nevi hepsi pirelli ama Metzeler daha bi güzel pirelli.

Bende de önceden anlas capra r lastikler vardı, hafif arazi tipi dişli lastik, mıcırlı yollarda TCS olmadığı için ayağa kalkıp arkayı kaydıra kaydıra gidiyordum, metzeler karoo street aldım onlar da dişli lastik, aynı tarz sayılır ama anlas ile arkayı kaydırdığım yerlerde arkayı kaydıramadım, gazı aniden açınca motor o mıcırda bile iyi tutup ileri fırlıyor çok güzel uzuyor. Asfaltta da otobanda çok güzel tutuyor, yağmura denemedim ama metzeler lastiklerin hepsinde yorumlarda yağmurda ıslakta iyi tuttuğunu yazmışlar. Yağmur ve toprak yolda çamurda denemedim henüz.
Metzelerin Sportec M9 RR serisi var(%100 silika iceriyor) ciddi kalite lastik.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Metzelerin Sportec M9 RR serisi var(%100 silika iceriyor) ciddi kalite lastik.
Ben benim ilgi alanımdaki lastiklerine bakmıştım, karoo street ile tourance next 2 arasında kalmıştım, karoo street asfaltta da iyi tutan arazi lastiği temelli bir lastikti, mıcırda toprak yolda falan güzel ama asfaltta ötüyor, jet uçağı gibi ses çıkıyor 100'ü geçince düz giderken ama virajlarda yatınca ötmüyor. Yine de memnunum.
Bunlar bitince bu sefer aklımda kalmasın deyip tourance next 2 alacağım. ama daha en az 2 sezon daha kullanırım, henüz 5bin km oldu, ena z 15bin km dayanır herhalde bu lastikler.

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
F/P Anlas Viento Sport
Kalite Metzeler Roadtec02
Üst Kalite Metzeler Sportec M9RR
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ben de burada sorayım, şu set nasıldır sizce?
Arabada Conti çok kullandım gayet memnundum. Motürde hiç tecrubem yok ama iyi olacağından şüphem de yok.

Motosikleti
MT-09 // LTR 125
Mitas evo çifti 14.5 lira olması lazım. Gerisi fasa fiso. Bütçe varsa pirelli rosso4, corsa, supercorsa falan filan alabilirsiniz. Onun dışında her türlü mitas evo.

Mitas evo çifti 14.5 lira olması lazım. Gerisi fasa fiso. Bütçe varsa pirelli rosso4, corsa, supercorsa falan filan alabilirsiniz. Onun dışında her türlü mitas evo.
👏 👏 👏 👏 👏
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Mitas touring force aldım birkaç ay önce 2 ct ortası sert hamur yol tutuşu baya iyi...

Performans sürüşü aranmıyor, uzun süre kullanım aranıyorsa Pirelli Angel ST önerebilirim. Bir ay önce taktırdım ve virajlara giriyor olmama rağmen yol tutuşu konusunda mevsim şartlarında herhangi bir problem yaşamadım. Sert hamur olduğu için çok sıcaklarda ne yapar bilemiyorum ancak yağmur performansını, tahliye kanalları ile birlikte çok beğendim. Touring lastiği olduğu için uzun süre kullananlar, 20 bin kilometreye kadar dayandığını söylüyorlar. 13.500 TL civarında bir fiyatı vardı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar