Lastik ne alemde?

18. hafta 2017 üretimi lastikler, eskisi kadar güven vermiyor 13.000 i devirdiler. Düzleşmemiş, diş kalınlığı daha var ama ufak çatlaklar beni düşündürüyor. Sizce ne alemdeler kışı geçirir mi? Gönül ister 20 bin daha gitsin ama zor :salut: Metzeler m5 sportec lastikler.

EbwAgN.jpg

Ebwd8P.jpg

EbwwbR.jpg

Son düzenleme:
Ben olsam kışı geçirir yazın taze lastik alır takardım.
Hoş hatta ben olsam o lastikleri bir dahaki yaza değiştiririm ama... Taşlayıcılar gelir şimdi....

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Ani gaz açmada, frenlemede, virajda bir problem yaşıyor musunuz?

pea

Motosikleti
Honda Cb500f & SYM Joymax Z+
Lastiklerde bir sıkıntı gözükmüyor ama gene de soğuk havada ve ıslak zeminde kullanmazdım ben.
Tamamen yazlık, kuru hava lastiği gibi duruyor.

Geçen sene yağmurda bayağı iyi tutuyordu hatta çok şaşırmıştım, bu sene biraz salmaya başladı gibi. Kolay ısınıyor hala tutuyor ama geçen senenin %70 i kadar güven veriyor. Frenlemede ön abs sık sık devreye girmeye başladı halbuki hep aynı fren yaparım, stoppie yapmak isteyen motor şimdi ön frene yüklenince pata pata abs açıyor. Garajdan yeni çıkmışken 3 ten 2 ye alıp devriyajı bıraktığımda arkası acayip kaydı normalde kaydırmalı debriyaj var anlık kayar sonra dururdu bu sefer kıçı savurdu biraz tırstım. Forumlarda araştırdım belli ısı döngülerinden sonra artık yapıları bozulup sertleşiyorlarmış ister 5 bin km yap ister 25, kimyasallar uçunca kabak oluyormuş. Varmı şöyle zımpara gibi bir asfalt orada biraz zorlayıp bakayım limitleri nerelerde.

lastiklerde bir sorun göremedim. bence ömrü yarısına gelmiş görünüş itibariyle.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar