Lastik Mezarlığı (FOTO)

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
tires_01.jpg

tires_02.jpg

tires_03.jpg

tires_04.jpg

tires_05.jpg

tires_06.jpg

"Ben en alttaki lastiği istiyorum" desem , kesinlikle linç ederler...:queen: :queen:

amerikada, kullanılmış lastikler, ince kıyılarak, asfalt malzemesine karıştırılıp, tekrar kullanılıyor diye duydum.
dolayısıyla çöp möp oluşmuyor.

Motosikleti
Su Motoru
Yok abi bende açmıyor resimleri gösteren sayfa birisi imageshack e atsada bizde görsek :) ...

Benimde bildiğim bi proje vardı, bu lastikleri bina inşaatında ve sağlamlaştırmada kullanmayı düşünen bi inşaat mühendisi vardı. Çıktı anlattı bir sürü maliyeti yok , çok başarılı falan diye , sonra icraatını görmedik hiç.

bende de açmıyor nedense bu da diğer airbrush la ilgili olanda:sunny: :thumright

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Görünüşe göre ,bir gün kendi pisliğimizde boğulacağız:salut:

Motosikleti
Su Motoru
Gurzan abi o site engelli bizim frame relay hattı üzerinden onun için açmıyormuş :pale:. Biriniz imageshack e atsaya fotoları :cherry: ...

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Resimleri mesajlarınıza eklenti olarakda ekleyebilirsiniz. Forumun böyle bi özelliği var, ayrıca metal kasma o kadar be pek bişey yok resimlerde :)

eline sağlık hocam:rendeer:
elin değmişken şu airbrushlarıda zipleyip rapid e koyarsan süper olur:cherry:
bi de birisi bana neden fresh99 u göremediğimi söyleyebilir mi:silent: :mrgreen:

Motosikleti
Su Motoru
Gurzan abi saolasın :cherry:. Eyong olm baştan söylesene kasmazdık :p. Gurzan abi indiremiyorum cd ye yazıp yollar mısın :cherry: :cherry: :cherry: şaka şaka ...

Motosikleti
Su Motoru
gurzan' Alıntı:
yok yok senin pc, cd'yi açmaz maçmaz, sağlam olsun diye fotoları tab ettirip PTT ile yollayayım istersen...:queen:

Yok yok abi sen garanti olsun diye fotografların açtığı bir pc ile birlikte yolla mazallah PTT de kaybolmasın :cherry: ...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar