Lastik KÖPÜĞÜ..Fiyat 7 ytl..Kazık Yemeyin

Arkadaşlar hepimizde iyi kötü bir motor var...özellikle tel jantlı arkadaşlar çok dikkat etsinki lastiklerinin patlama riskleri daha fazla...ben Honda İNNOVA da yaşadım bu sorunu...hepsi burada bir internet alışveriş sitesi ve en çok ihtiyacımız olan şey bu köpük...hem patlayan yeri kpapatıp hem şişiriyomuş...nası şişiriyo anlamadım ama...:p

Neyse ben bu topiği açıyorumki sağda solda 20-25 liraya kitliyolar diye duyumlar alıyorum...aman ha...7 liralık bişey...kargoyla 10 olur ama...:p

yani Sirkeciye gidip kucağa oturmayın...malın fiyatı budur...

http://www.hepsiburada.com//productdetails.aspx?categoryid=253701&productid=otm091154

zamanında burada başlık açmış ve bu tip mamüllerin ne derece güvenilir olduğunu sormuştum kullananlarda olumsuz mesajlarını yazmış ve hiçbir işe yaramadığını belirtmişlerdi:silent:

hepsiburada'da motorlar ile ilgili ürünler olduğunu bilmiyordum, iyi oldu valla, gezerim şimdi biraz orayı. Yalnız, adamlar ısrarla "motoRsiklet" yazmış, hasta ettiler beni. Uyaracağım, motoRsiklet değil o, "motorpisiklet" doğrusu!!!

hepsiburada'da motorlar ile ilgili ürünler olduğunu bilmiyordum, iyi oldu valla, gezerim şimdi biraz orayı. Yalnız, adamlar ısrarla "motoRsiklet" yazmış, hasta ettiler beni. Uyaracağım, motoRsiklet değil o, "motorpisiklet" doğrusu!!!

uyar abi uyar doğrusunu öğrensinler :queen::queen::queen::queen::queen::rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
teşekkürler metehan bey uyarınız için.

8cm'le boydan kaybetti branda. Şöle en ucuzundan bir branda arıyorum, boy en az 240cm olmalı ama, internette nereden buluruz ki başka acep?

http://www.hepsiburada.com//productdetails.aspx?categoryid=253701&productid=otm081104#tablnk

dostum seninki burada...50 küsür lira...o standart ölçülerdi...bu sana göre...

slm abicim araştırmacı gazeteci yazar gibisin herşey motor alemi için dimi...nasılsın abicim
ben ismet nasıl gidiyor..varmı yakınlarda gezi mezi:mrgreen:eek:lursada beni unutmayın ok grşrz by:cat:

OOoo İsmet aga naber...çılgın regalci...:p

1-2 gün içinde topik görürsün...Bolu Abant Gölü yapıyoruz...ister mangal ister resto...:pkeyfiniz bilir...1-2 günden sağlam topik açıcam hacı
......:queen:

gelmeyen artık ne olsun...:p

Son düzenleme:
vay be mete_han abimiz devlete memlekete faydalı işlerle ugrasmaya baslamıs... :p

Ucuz mu 30 ytl...Pro 20 ytl ye satıyordu....

evladım sen numunemisin...yırtık dondan çıkar gibi atlıyon hemen...:p

kanka ucuz...bana ucuz geldi...içinde miflon var...fiyat uygun...benden söylemesi...o paraya nalburdan naylon bile alıp örtemezsin motorun üstüne kekocan...ben yatar iyi geceler...:rendeer:

kanka ucuz...bana ucuz geldi...içinde miflon var...fiyat uygun...benden söylemesi...o paraya nalburdan naylon bile alıp örtemezsin motorun üstüne kekocan...ben yatar iyi geceler...:rendeer:

Aldım gitti o zaman, dükkan dükkan dolaşamayacaktım zaten. Savol yardım için. İyi geceler.

vay be mete_han abimiz devlete memlekete faydalı işlerle ugrasmaya baslamıs... :p

kanka topik 2 günden hazır...tayfayı ısıtıyorum...sendeyiz...yağmur yağarsa duruma göre iptal he...10 haziranda Boluya gelmeyen harbi fürektir şahsım adına...:p

hatta topik bile hazır...beklemede...havalar bozuk olmasın ben Bağdata giderim artıkın...Beni alp bile tutamaz...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Fürek;684145' Alıntı:

Miflonu ne yapacaksınki?...Motoru sıcakmı tutar? Aksine nem yapar....Paslandırır...

Dur daha yeni geldik nereye böyle....Kaçma ben geldim diye....:p

Aldım gitti o zaman, dükkan dükkan dolaşamayacaktım zaten. Savol yardım için. İyi geceler.

zaten tükkan tükkan gezsen sana sağlam kilitlerler...motoruna göre muamele...100 liradan aşağı alamazsın...lütfen bi sorsana...seni öperler...hepsi uyanık çünkü...biliyorlar senin o parayı verebileceğini...:p

zamanında burada başlık açmış ve bu tip mamüllerin ne derece güvenilir olduğunu sormuştum kullananlarda olumsuz mesajlarını yazmış ve hiçbir işe yaramadığını belirtmişlerdi:silent:

sen ne zaman cevap yazdın len kazım kanat...:po işe yaramıyo diyenlerin hepsini tek tek öperim...sen hiç yolda kalmadın galiba...lastiğin dublesmi yoksam...vayy be çin teknolojisi bayağı ilerlemiş...gavur bu abi...yapıyor valla...:p

yıkıl lene karşımdan...bi sen kullan önce...yolda kal...sonra konuşalım...:rendeer:

Son düzenleme:
kanka topik 2 günden hazır...tayfayı ısıtıyorum...sendeyiz...yağmur yağarsa duruma göre iptal he...10 haziranda Boluya gelmeyen harbi fürektir şahsım adına...:p

hatta topik bile hazır...beklemede...havalar bozuk olmasın ben Bağdata giderim artıkın...Beni alp bile tutamaz...

tmm abi bende burdayken yayınla madem bi msn acda konusalım ya:..

Motosikleti
Forza250-cygnusL
zaten tükkan tükkan gezsen sana sağlam kilitlerler...motoruna göre muamele...100 liradan aşağı alamazsın...lütfen bi sorsana...seni öperler...hepsi uyanık çünkü...biliyorlar senin o parayı verebileceğini...:p

Öyle esnafla işimiz olmaz kanka....Bize az ama öz gelen satıcı lazım....

Miflonu ne yapacaksınki?...Motoru sıcakmı tutar? Aksine nem yapar....Paslandırır...

Dur daha yeni geldik nereye böyle....Kaçma ben geldim diye....:p

hay miflonlara gel emi...senin gibi motorcuyu bennnn...öperim...:rendeer:

Öyle esnafla işimiz olmaz kanka....Bize az ama öz gelen satıcı lazım....

olm sen aynalı sazanmısın...kefal..şadova dedim ayuu...:p

myheart abicim 6.35 de kalkcam yeminle...:salut:msn diyon kalbimi kırıyon...by..

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar