Lastik Konusunda Yardım....!!

2014 Haziran Ayında Kuba Platinum 150 Sıfır Motor aldım.. Altında '' NYLON '' Tarzında dandik lastikler vardı artık iyice hissizleşti..
Aklımda İki Marka Var.. IRC ve SMALLOW.. IRC 180 Lira Ön Arka.. SMALLOW 140 Lira set halinde.. IRC Marka Lastik Kullanan var mı Nasıldır Ömrü ve Yeri tutuşu nasıldır kullanıcılarından yorum bekliyorum.. Bu Arada belirtiyim de 100-200 lira arasında limitim var en azından benim tekerler kadar hissiz olmamalı :)

Son düzenleme:
iyi marka dediğin en kötü marka. alınabilecek lastik markası sava - mitas'dan başlıyor. yoksa irc ve swallow alıp yol tutuşum çok iyi olacak diye bekleme.

Tek Sıkıntı Şurda Para Konusunda elim bolda değil 100-200 Tl arasında ki lastik markaları gördüklerim yani.. Şuan altımdaki lastiklerden eminim iyidir de önemli olan ne kadar ömür sağlar bana

Motorun ne olursa olsun ama lastik en iyisi olsun. Motor ekipman lastik içerisinde en çok para harcanması gereken şey lastiktir. Herşeyin idare edeni olurda lastiğin idaresi olmaz. Gücünün yettiği en iyi lastiği değil gerçekten en iyi olan lastikleri almalısın. Hayati derecede önemli gördüğüm en hassas konudur lastik.

"Motorun ne olursa olsun ama lastik en iyisi olsun"
yaşlılığın en kötü tarafı; ihtimallerin azalması.
iyi lastiğin en kötü tarafı; mazeretleri bitirmesi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar