Lastik Konusunda Yardım.

Selamlar, yaklaşık 1 ay önce mondial 180 z one s model bir motosiklet aldım, genel anlamda memnunum ama lastikleri çok kötü.. Ölçüleri ise
90/90-17 / 110/80-17 şeklinde.. FAkat bu ölçülerde lastik bulmak biraz zor, eger ki ön lastik olarak satılan bir lastigi arkaya takarsam sorun yaşar mıyım? İlgili ölçülerde hangi lastigi tavsiye edersiniz.?

Yardım edenlere teşekkürler.

Teşekkür ederim ATilla bey alakanız için, peki verdiginiz linkteki lastigi tavsiye eder misiniz_ ? Motosikletim çok güçlü bir model degil, başlangıc maksadıyla aldım.

Teşekkür ederim ATilla bey alakanız için, peki verdiginiz linkteki lastigi tavsiye eder misiniz_ ? Motosikletim çok güçlü bir model degil, başlangıc maksadıyla aldım.

Ben mc24 serisini kullanıyorum. Çok memnunum. Şikayetçi olanı da duymadım. Tavsiye ederim ama ön arka iki lastiğin fiyatı 350-400 tl civarındadır diye tahmin ediyorum. İstersen başka markalara da bakabilirsin. Linki lastiğin markasından dolayı değilde kombinasyonu göstermek amacı ile vermiştim. Yanlış anlaşılma olmasın sakın :)

ANladım teşekkür ederim, araştırdım biraz sava herkes tarafından begenilen marka.. Fİyatıda benim için güzel.. Teşekkürler tekrar..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar