Lastik İhtiyacı Olan Var Mı?

Merhabalar,

Bugün Ninja 300 motosikletime Pirelli Diablo Rosso 2 lastik taktırdım. Motosikletin üzerinde ki 3.700 KM kullanılan orjinal lastikler boşa çıktı.

Marka: IRC RX-01
Ön: 110/70
Arka: 140/70

Aramızda öğrenci olan, lastikleri eskiyen ama maddi durumlardan dolayı değiştiremeyen birileri varsa ücretsiz olarak verebilirim. Çıkan lastikler serviste olduğundan, İstanbul / Etiler servisine gidip almanız veya aynı serviste taktırmanız gerekecek.

Konu açılmışken yazayım, benimde elimde Honda Cb 125e den 200 km de çıkma Kenda marka lastikler var. Bende Bursa dan arkadaşlara ücretsiz verebilirim.

Not: Yol tutuşu çok kötü olduğu için değiştirdim, hiç bir sorunu yoktur.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:57 ----------

Ebatlarına şimdi baktım

Ön 80/100 18
arka 90/90 18

Tebrik edilecek davranış..

Motosikleti
Yamaha Süper Tenere XT1200ZE
Ogrenciler buralara takilmiyor demek ki.

Motosikleti
BMW R1300GS Instagram:@iboadv
İrc o kadar kotu lastik değil kullanmayı bilene

Evet çok vasat bir lastik diyemeyiz. Isındıktan sonra performansı daha iyi oluyor.
Ama ıslak zeminde baya kötü. O yüzden yağışlı havalarda lastikleri hesaba katıp, çok daha temkinli gitmek gerekiyor.

Motosikleti
Lastikleri, ihtiyacı olan bir arkadaşa verdim.
Şu an serviste lastik değişimi yapılıyormuş. :)

Hocam pirellinin ıslak performansı nasıl bilgi verebilir misiniz

Benim lastiklere talip olan çıkmadı. İsteyenler özel mesajdan ulaşır ise vereceğim.

Arkadaslar "motorcunun dostu motorcudur" diyelim ve bu kervana ben de katilmak istiyorum. Lastiklerim eski veya yipranmis degil henuz 2.500 km.de ama beni tedirgin ediyor cunku cok sert basmasam da her ani arka frenlemede kayiyorum. Diablo rosso 2 memlekette su an yok. Ithalattan stoklara geldiginde alip mevcuttaki irc.leri gercekten ihtiyaci olan bir arkadasa verebilirim.

Motosikleti
Hocam pirellinin ıslak performansı nasıl bilgi verebilir misiniz

Yolu çok iyi tutuyor. Bu hafta 3 gün yağmurlu havada işe gidip geldim, en ufak bir kayma yaşatmadı. Kuru zeminde gider gibi hissettirdi. Bence Pirelli Diablo Rosso 2 parasının hakkını veriyor.

Son düzenleme:
Nihayet siparis ettigim lastikler ulasmis ve kargo ile yola ciktilar. IRC 110/70 on ve 140/70 arka lastik icin gercekten ihtiyaci olup alamayacak durumda olan arkadaslar varsa benimle ozelden irtibat kurabilirler. Lastiklerim 2.200 km.de, hicbir hasar/yapisal vb sorunu yok. Cok sakin kullaniyorum zaten. Sadece kendimi daha guvende hissetmek adina diablo rossoya gecis yapiyorum.

Motosikleti
600RR
benim mobilete olsa alayım geçen 2 kez düştüm suda :)

Maşallah Allah sizin gibi insanların sayısını çoğaltsın
Allah gönlünden geçeni versin
Allah çoluğuna çocuğuna hayırlı rızk bol kazanç versin
artı Allah bana da motosiklet alacak parayı nasip etsin :) araya sıkıştırayım dedim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar