Brigestone s20 evo, kesinlikle ama kesinlikle araştır inan bana hepsinden de vazgeçeceksin, ben çok araştırdım kime sorduysam ortak söz "sınıfının en iyisi" oldu
bridgestone s20 evo ebat olarak 100/80-17 ve 130/70-17 ölçülerinde bulamadım. bu arada pirelli diablo rosso II motolastik.com da öğle saatlerinde baktığımda 577 iken şu an 615 gözüküyor. alacak olanın dikkatine
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:08 ----------
6 aydır diablo rosso 2 kullanıcısı olarak yorum yapayım bari.. Yaz için daha iyisini bulamazsın.. Güçlü cc ler olmadığı için lastik ömrü de gayet uzun (ben 7 bin km yi geçtim, 7 bin daha gider orta tarafında düzleşme var biraz o kadar)
Yağmur için iki şey söyleyebilirim.. Eğer yol nemli,ıslak ve lastiklerde biraz ısınmışsa güzel tutuyor.. Ancak sağanak altında kullanacaksanız dikkat edin tahliyesi çok az.. Ben istanbul-sakarya yaptım hani sağa sola kayıyor tahliye edemediğinden..
Ben öneririm memnunum.. Çok hızlı ısınan bir lastik sadece bunun için bile alınabilir..
işte aranan yorumlardan biri