Lastik fiyatları 110 90 12

Benim çinliyi değiştirmek istiyorum fakat içimden bir ses de bu scooter ile biraz daha kilometre yapmam gerektiğini söylüyor. Bu arada bir güvenlik açısından michelin veye metzeler uygun fiyatlı lastik bulursam alacağım. 200 tl civarı bir maliyet düşünüyorum. Satarken alamayacağımı da biliyorum ama güvenlik için parayı öderim. Para cüzdanda, ben mezarda hiç bir yararı yok :)

Ucuz lastik satan yerler nerelerdir? Öneriler...

Hocam benim bildiğim lastik fiystları genelde standarttır, yalnız n11.com'a bir bakın derim ordan indirimler oluyor. İyi sürüşler :)

150 tl lik lastiğe 170 tl yazmışlar. Kargonun iki katını çıkarmışlar resmen :)

bişey sorcam hasan hep takip ediyom seni konularını ehliyetin varmı onu göremedim yada kaçırdım merak ettim şimdi :D

Sosyete59 Ehliyet, ekipman tamam. Hatta ekipmanı iyileştirmenin araştırmalarını yapıyorum şu an. Kask, eldiven, dizlik... ama acelem yok.

Sosyete59 Ehliyet, ekipman tamam. Hatta ekipmanı iyileştirmenin araştırmalarını yapıyorum şu an. Kask, eldiven, dizlik... ama acelem yok.

aynı yoldayız fazla olmadı başlayalı
kask,eldven,dizlik,kolluk aldım mont ve pantolon alamadım senden önce başladım senin gibi scooterla 1000 km olduktan sonra direk vitesliye geçtim :D yazılarından anladığım kadarıyla aynı adımı atıcaksın :D

O konuda ikilemdeyim. Scooter ı kullanmak istiyorum ama istanbulda biraz zorluyor. Diğer yandan cb125 ace alsam onunda son sürati 100 km civarı... Kararsızım biraz daha scooter kullanayım mı diye? Sen ne dersin?

Scooter candır ama chopper sevgisi bambaşka... netekim gidip cb125e alacaz bu gidişle :D

Evet hocam henüz scooteri yeni aldın. İmkan varsa al bi cb125 vitesli motor sürmeyi öğren, yada direk 250 cc bi chopper al, scooterden sonnra özellikle asya kanuni vs. gibi bi skuterden sonra vitesli uçak gibi gelio :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar