Lastik Ebatları Yardım

Merhaba Arkadaşlar Lastiklerin Değiştirilme Zamanı Geldi Motosikletimin Lastik Ebatları
Ön: 2.50-18
Arka: 2.75-18

Benim Sorum Şu Ön Lastiğin Ebatlarında iyi Bir Lastik Bulamadım. Bu Yüzden;
Ön: 2.75-18
Arka: 90/90-18
Yapabilme Şansımız Var mı ? Buradaki Bayi Ayarlarız Falan dedi Sıkıntı Olur mu ?
Ayrıca Michelin ve Metzeler Markaları varmış Hangisini Tercih Etmeliyim Yardımcı Olursanız Sevinirim Bu Konuda Acmiyim

Sanırım cg tipi motorun var. En ideal lastik boyutu cgler için zaten ön 2.75 18 arka 90/90 18 dir. Cuk oturur jantlarına orayı dert etme :) Michelin ve Metzeler gayet iyidir fakat Pirellinin fiyatı bi nebze daha uygundur.

Evet Cg Tipi Motosikletim Pirelli mt-65 in Ön Arka Fiyatına 150 lira dedi Metzelere 200, micheline 220 dedi . Ben Yaz kış Biniyorum Onun için Islak Zeminde de Sağlam bişey Olsun istiyorum. Pirelli iyi midir ?

Dostum başlıklardan belki görmüşsündir. neredeyse 1 aydır kafayı yeme noktasındayım lastik nedeni ile. Bu nedenle okumadığım forum / yorum kalmadı.

Pirelli için çok olumlu şeyler okumadım, ısalk zeminde performansı nispeten düşük, frenajı biraz daha uzun ve tutunma olayı biraz zayıfmış. Diğer iki marka lastiklerine göre.

michelin & Metzeler aynı kotada olan lastikler. İkisi de yumuşak hamurlu ve tutunma başarısı oldukça iyiymiş. Islak zemin için lastik üzerindeki kılcal kanallara (yokda dert değil) ve su tahliye kanal desen sistemine bak. Lastiğin tabana basan yerinden mutlaka yanlara bir su tahliyesi olmalı (bu nokta gerçekten önemliymiş). Islak zeminde seni ciddi anlamda korur bu olay.

Ek olarak yük ve hız endeksinin uyumlu veya daha yüksek değerde olmasına dikkat et. Limitlerin altında yük/hız endeksi olan bir lastik alırsan lastiğin ömrünü ciddi anlamda kısaltırmışsın.

Benden bu kadar, son karar senin.

Motosikleti
HONDA HORNET 750, HONDA PCX 125, YAMAHA X MAX 250 Tech Max
Uygun ebatta bulman durumunda (ön için arka için var) michelin pilot sporty serisi var forumda da öneren çok ondan tak derim bi takımı 230 tl sanırım... Param olsa direk motorumun ustundeki lastikleri sıyırıp bu lastiklerden alıcam bende

Teşekkürler Yorumlarınız için Şu an en uygunu Michelin galiba Desenleride Güzel Görünüyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar