Lastik Ebatını 1 cm büyütmek.

Önceki motorum cbr 250 de ön arka 110/140 lastik vardı sıcak havalarda iyi fakat hafif soguklarda ve asfalttaki suda hiç tutmuyor. Memnun değildim. O motorumu satıp tekrar cbr 250 aldım ön lastiğim anlas arka ırc. Arkayı anlas ile değiştirmeyi düşünüyorum. Ön lastik çok iyi tutunuyor. Önceki Michelin pilot street lastikten daha iyi. Tavsiyem Anlas marka lastik almadır.
Kanka bendede cbr 250 var benimde ön lastik irc arka anlas, anlasin performansını beğeniyorum plottan eksiği yok artısı da fiyat, ama bazen kuru asfaltta 3.viteste bile debriyaj kullanmadan gazla yanlayabiliyorum. Belli bi sıcaklık aralığında mı oluyor bu bilmiyorum ama bazen baya bi tutunamayabiliyor

4jNDJJ.jpg
[/url][/IMG]

550 TL ye bu lastik takımını aldım ön 110-80/17 arka 130-70/17.. (anlaş winter grip 2) ellerinde bu var mış.. Ankara'nın bahar aylarında soğuk, yaz aylarında serin olduğu saatlerde motosiklet kullanıyorum. o yüzden tercihim bu oldu.. biraz kullanayım.. Daha sonra isteyene detaylı bilgi veririm.

İşi sadece motosiklet lastiği olan bir yere gidip sorun motosikletin jantı uygunsa arttırabilirsiniz 1CM. Motorların %80'ininde jant ölçüsünden dolayı yumurtalaşma olacağından yapılamıyor bilginize.

Daha iyi tutuş istiyorsanız orijinal ölçüde iyi bir lastik alın.
Ben 180/55'ten fabrikanın da onay verdiği 180/60'a geçerken olacak değişiklikleri bile tamamen kestiremiyorum. Lastik genişliğini artırmak üzgünüm ama kerizlikten başka bir şey değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar