Lastik değişimi

Motosikletin lastiğini değiştirmek için usta arıyorum ama bir türlü güzel bir usta bulamadım. Aslında var ama daha önce kötü şekilde mala (janta) zarar verdiği için ön yargılıyım. Yamaha servisine de kdv dahilli mahilli 2.5 3k TL para da bayılmak istemiyorum.
Balansı düzgün ayarlayabilen, işçiliği temiz bir usta var mı İstanbul Avrupa yakası. Anadolu yakası da olur Avrasya tüneline yakınsa.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Motosikletin lastiğini değiştirmek için usta arıyorum ama bir türlü güzel bir usta bulamadım. Aslında var ama daha önce kötü şekilde mala (janta) zarar verdiği için ön yargılıyım. Yamaha servisine de kdv dahilli mahilli 2.5 3k TL para da bayılmak istemiyorum.
Balansı düzgün ayarlayabilen, işçiliği temiz bir usta var mı İstanbul Avrupa yakası. Anadolu yakası da olur Avrasya tüneline yakınsa.
Anadolu yakası Hasanpaşa Zenn motor, Anadolu yakası Bostancı E5 Bulut motor

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Lastiğe çivi girmiş, ne halt edeceğiz şimdi. Lastiği söküp götürmek lazım. Şu tabancayla çakılan mantarlardan var mı acaba?

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Lastiğe çivi girmiş, ne halt edeceğiz şimdi. Lastiği söküp götürmek lazım. Şu tabancayla çakılan mantarlardan var mı acaba?
Benzincide lastiği nizami şişir ve çivi yandan girmemişse motosiklet lastik servisinde soğuk mantar yama sorununu çözecektir. Çivi lastiğe yandan girmişse geçmiş olsun, ufukta yeni bir lastik alımı görünüyor.

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
İşe yarar o yamalar. Eğer çok acil değilse fitil atmamak gerek. Telleri bozuyor. Ama yerleşim yeri dışında lastikçinin kolay bulunamayacağı yerde ya da lastikçi bulmanın zor olduğu bir saatte çare yok.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
istinye'de motolastik bayisi var ben orada değiştirtmiştim lastikleri, ama önceden randevu almak gerekiyor.
https://maps.app.goo.gl/t6TaFvFpYdKUtRVe8

Motosikleti
Hero Dash 125, CB125F
Lastik değişimi şu sıralar kaç para ki? Scooter lastik değişimine 1000 lira verdim normal mi?

Maltepe küçükyalı Can motosiklet lastiklerini tavsiye ederim

Motosikleti
Avrupa yakası 4. levenet'de buzlas var: https://maps.app.goo.gl/UK2vADEsd5NSRmpQA

Yine İstinye tarafında Lastik Atölyesi var: https://maps.app.goo.gl/ZNVTxYiwzkEjdntN9

Her ikisine de gidecekeseniz telefon edip randevu alın. Yoğun olabiliyorlar.

Her ikisinde de lastik değişimi yaptırdım, ikisi de işini düzgün yapan yerler.

Not: Eski konuymuş, konu hortlayınca tarihine bakmadan yazdım. :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu yamadan taktım kaçırma vs yok. 1000 km kadar kullandım sıkıntı yok.
Nasıl, düzgün bir şey mi?

fitil çok tavsiye edilmiyor, belki bu iş görür.
Arabada taşımak için alayım diyordum, kriko ile falan lastik değiştirmekle uğraşamam lastik patlarsa.

Son düzenleme:
Motosikleti
Ducati 848, Suzuki SV650
Bostancı'da Bulut Motor var, işinin ehli son derece düzgün bir insan, lastik değişimi için gideceğim tek yer.

Şirinevler de Kuzgun Motor. Bölgede bilinen iyi yerlerden

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Avrupa yakası 4. levenet'de buzlas var: https://maps.app.goo.gl/UK2vADEsd5NSRmpQA

Yine İstinye tarafında Lastik Atölyesi var: https://maps.app.goo.gl/ZNVTxYiwzkEjdntN9

Her ikisine de gidecekeseniz telefon edip randevu alın. Yoğun olabiliyorlar.

Her ikisinde de lastik değişimi yaptırdım, ikisi de işini düzgün yapan yerler.

Not: Eski konuymuş, konu hortlayınca tarihine bakmadan yazdım. :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Nasıl, düzgün bir şey mi?

fitil çok tavsiye edilmiyor, belki bu iş görür.
Arabada taşımak için alayım diyordum, kriko ile falan lastik değiştirmekle uğraşamam lastik patlarsa.
Valla öyle kolay yamulacak bişey değil, derli toplu 1 karış bir çanta içinde uzun yolda yanına rahatlıkla alabileceğin bir şey.
Vida gibi olanlarda da almıştım ama gözüm yemedi onunla yola çıkmaya ama durduğu yerde de kaçırmadı.

Motosikleti
Valla öyle kolay yamulacak bişey değil, derli toplu 1 karış bir çanta içinde uzun yolda yanına rahatlıkla alabileceğin bir şey.
Vida gibi olanlarda da almıştım ama gözüm yemedi onunla yola çıkmaya ama durduğu yerde de kaçırmadı.
şeklinden mantar yama benzeri olarak anladım, bir tür lastiği sökmeden yama gibi. Fitildeki gibi geçici olmayan bir şeyse yanımda taşımaya değer.
Motosiklette şimdilik bana lazım değil, lastiklerde formulax patlama önleyici jel var, çivi/vida vb girse kalıcı olarak deliği tıkıyor ama arabada taşımak da lazım, en azından dağ başında yolda kalmayayım diye alacağım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar