Lastik Değişim Ücreti

Herkese kazasız günler. Malum öğrenciyiz ve birinden sıfır stok lastik buldum benimkilerden daha iyi olacağı düşüncesiyle aldım ve taktırmaya gideceğim ki...

Ki işte 50 tl takma parası diyorlar. Ben arabaya bu kadar vermiyorum.

Sizce normal midir hakkı bu mudur yoksa?

Alternatifleriniz varsa oraya da gidebilirim...

İstanbul avrupa...

+lastikler evde nasıl taşıyabilirim bunları?

Lastik başına 20,,,25 lira civarı ücret istemeleri piyasaya göre bormal geliyor,
arabaların lastık sökme takma işlemi makine yardımı ile yapılıyor,
motosikletlerınkısı o kadar basit değil,

o sebeptendirki,
lastik başına sök tak ücreti artacaktır,

Misal TOFAŞ ŞAHİN 4 LASTİK 400 LİRA,
CBR 600RR Tek arka lastik 750 lira :D :)

Bana fazla geldi.
Ben burada ön arka lastik taktırmaya 25 lira verdim. Jantın sibop deliği matkapla delinip genişletildi.
Siboplar da fiyata dahil. Farklı yerlere de bakın derim,50 liralık bir iş değil bence.

Süper Moderatör (BBRR)
yuh be 50 lira lastik değişimimi olur istanbulda tamirciler yolunu tutturmuş.. 2 lastik değişecek topu topu taş çatlasın 20 tl eder yazık .. bendaha yeni değiştim sadece aldığım lastiğin parasını ödedim o kadar.. değişim ücreti diye bişey talep etmedi bizim murat.. bide bir tamirci belleyip ona giderseniz bu gibi ıvır zıvır işleri bazen para vermedende yaptırabilirsiniz.. ama 50 lira yuh yani ..

Hazır olan bir şeyi yakacaklar sonuçta bence de fazla sanki

20 liraya sadece lastik değiştirtmek yerine 50 verin dijital balans ayarınıda yapan biryerde taktırın derim.

Benimki scooter arka lastik birazdaha zahmetli çoğu ustada yanaşmıyor genelde :) Ben kendi servisime gittim idarelik bişeyler takalım dedim oda irc marka bi lastik taktı 50 lira. 10 lirada işçilik aldı

hocam bende 30-40 lira verdim adamlar motosiklet diye çok alıyorlar motorun ne bilmiyorum ama ya arka kutuya yada lastikleri kafandan sok götür

Ankara'da motosikleti ilk aldığımda birkaç yere sormuştum. 30-40 aralığında fiyat veriyorlar..

ama 50 Çok...

Ben de lastiklerimi değiştirdim. Adanada. 50 liraya razıyım, adam 100 TL istedi. Daha sonra bir otomobil lastiği değişen bir yere gidip (adam zaman zaman motosiklet lastiği de değişiyormuş ancak balans aleti yok) iki lastiğe 40 TL sök-tak ücreti verdim. Eğer lastikleri aldığım yer olan Antalya'da (Karayol lastik) değiştirseydim balans dahil hiç para ödemeyecektim.

lastikleri ordan alsaydım değişime para almazlardı. ama ben de başka yerden aldım lastikçiye taktırdım 50 lira aldı dijital balans ayarını yaptı. ayrıca jant göbeklerini tornalattık, rulmanların 5 ini de gittik aldık beraber değiştirdik, zincir gerginliğini ayarladı. baya yardımcı oldular. tek başıma yaptırmaya kalksam çok daha tuzluya patlayacaktı torna rulmanlar vs. sadece değişim balans ayarı için 50 lira bu işlemlere yardımcı olması da cabası. muhabbet sohbet ikramlar vs saymıyorum bile. ve gönül rahatlığıyla manavkuyu buz motor da yaptırdığımı da söyleyebilirim.

İstanbul'da 50'den aşağı değiştiren yok. Şaftlı motosikletlerde fiyatı neredeyse iki katına çıkartıyor adamlar.
Yine de hasanpaşa buz motor sağolsun 50 liraya halletmişti

Motosikleti
V-Strom L4 Youtube&Insta: Dengeliyorum
Nedir güncel fiyatlar?

Dün sabah otoparkta fark ettim, arka lastiğe vida girmiş ve lastik tamamen inmişti. Motosiklet elde, benzin istasyonuna kadar gidip lastiği şişirdim ve minimum süratle Hasanpaşa'daki Zen Moto'ya gittim. 130/80-17 arka lastiğe iç lastik değişimi yapıldı. Nakit 120, kredi kartı 135 TL fiyat verildi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar