lastik bilgisi olan içeri buyursun...

ewet arkadaşlar ybr 125 motoruma ön ve arka tubaless lastik alıcam hangi markayı önerirsiniz ve şuda önemli yağmurda ve kuru havada en iyi performans gösteren markayı önerirseniz sevinirim...
ayrıca sitede önerirse iyi olur online alışveriş :D

Son düzenleme:
Arkadaşım ben yeni Dunlop taktırdım. Bugune kadar nasıl orjinal tekerlerle idare etmişim hayret ettim. Hem kalite olarak hemde fiyat olarak avantajlı. Honda bu lastiği yarışlarda bile kullanıyor.
Lastik olarak diğer tercihim Pirelli.

bende de ybr var. ben metzeler me 22 taktırmıştım. ben memnunum.. lastik yaş yada kuru zeminde gayet güzel...

ben arka michelin (75 lira), ön metzeller (60 lira) taktırdım. genelde uzun yolda kullandığım için tubeless yaptırmadım. şambriyelli kullanıyorum.

kanka gariban lastigi alacaksin irc yapimi pony tavsiye ederim yol tutuşu şakuradan 10 kat iyi:)

Sevgili arkadaşım ben Mickelin tavsiye ederim gerçekten güzel lastik hem yaağmurda hemde kuru havada yol tutuş çok iyi fikirlerim böle ....

ben arka michelin (75 lira), ön metzeller (60 lira) taktırdım. genelde uzun yolda kullandığım için tubeless yaptırmadım. şambriyelli kullanıyorum.

Aman üstad ne yaptın sen ön ayrı arka ayrı olur mu ?
İki farklı kriterlerde yol tutuş ve özelliğine sahip lastik...
Birinin durma mesafesi farklı diğerininki farklı dötün dötün gidersin Allah korusun :(

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar