Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba ,bugün benzinlikte hava basmak istedim ön 29 arka 31 yaptım, sonra başka benzinlikte tekrar kontol etmek istedim alet tekrar hava bastı indiremedim , fazla hava var gibi lastiklerde nasıl , basıncı ayarlayabilirim ?
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
lastiğin sınırını aşmamış sa sıkıntı yok
otomobillerde fazla basınç, fren mesafesini uzatır
motosiklette o kadar etkilemez ve viraj daha önemli
düşük basınçtan kork
Arka maşada olması gereken değerler yazar, benzinlikte makineyi o ayara getirip subapa basın. Hava fazla ise geri indirir de yeni makineler, inmezse iğneye anahtar vs basarak havayı düşürün.
Sonra tekrar doğru havayı basın, lastik soğukken yapın.
Ötmesini, bekleseydiniz endişelerinizden kurtulurdunuz. Alet bir nevi önlem alıyor siz makinenin ucunu lastik sibobundan çekerken kaçabilecek havayı absorbe ediyor siz o ekrana bakmadan şişirirseniz kafanız rahat eder.
Opetten vururken arka tekere hava basarken 40 küsürlere çıktı hava tabancasını çıkarmadım hava basılan makine kaç bara ayarladıysan ona getiriyor kendisi düşürüyor yani bunuda yeni öğrendim. Sadece çok bastıktan sonra çıkartma hava tabancasını ta ki ayarladığın rakam gelinceye kadar. Bitince ses çıkarıyor zaten.