Lastıgın havası inmiş midir?

Evet motorumu 40 gun kadar kulanamadım yurt dısında ıdım sımdı ıse onumuzdekı hafta donuyorum sızce lastıklerın havası 40 gunde ınmısmıdır ılk defa bu kadar uzun sure yatırdım motoru ınermı lastıklerın havası ?

Ortam şartları ,motorun durduğu yer ve lastiklerin durumu etkiler bunu. Ama havaların sıcak olduğunu göz önünde bulundurursak en fazla 1-2 psi fark etmiştir diye tahminde bulunuyorum.

Ortam şartları ,motorun durduğu yer ve lastiklerin durumu etkiler bunu. Ama havaların sıcak olduğunu göz önünde bulundurursak en fazla 1-2 psi fark etmiştir diye tahminde bulunuyorum.

tamam sagolun eve gıdınce basıcam hava benzınlıkte ama gosterge yok buradakı shelde kel kör basmam lazım gostergelı arıcamkı psı ı ayarlıyayım

Bu tarz bir urun alıp , motorun bagajinda saklayabilirsiniz. şahsen ben son derece memnunum.
http://urun.n11.com/basinc-olcme-saati/ceta-form-lastik-basinc-olcer-hava-olcer-P79777844

Allah başka dert vermesin kardeşim.

Bu konuyu açmak için harcadığın efor gidip benzincide hava basabilirdin.

Soyle bir aciklama getireyim herkeze kizdigim seyi ben yaptim aslinda bos konu actim cunku 40 gundur binmiyorum motoruma ve hala yurtdisindayim 1 hafta sonra anca can sıkıntısından ve uykusuzluk tan ınsan ne yapacagını sasırıyo nasıl bı konu lan bu bunu benmi acmısım (BEN OLSAM KENDIME CEVAP VERMEZDIM):farao:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar