Aynı sorun benimde başıma geldi nezaman girdi vida ne kadar öyle sürdüm bilmiyorum bugün tesadüfen gördüm yeni konu açmak istemedim yama falan yazmışsınız gerek varmı yoksa arka lastiği komple değiştirmelimiyim. mesela servise götürmek istesem bu şekilde bi 7-8 km sürmem lazım sıkıntı olurmu ? :salut: ( gerçi kimbilir kaç km gittim bu şekilde )
7-8 değil istersen 70-80 100 km git Okan sorun olmaz :cat: Ben aynı vidayla Bursadan Kütahyaya geldim (arabayla) :cherry:
Galiba benim lastiktede çivi vida neyse işte var gibi lastik havalarını şişiriyorum 4-5 gün sonra lastik basıncı 15-16 lara düşmüş buluyorum bende bir lastikçiye uğrasam iyi olacak
Vida olayında size tavsiyem su olur: vidayi kargaburun ya da penseyle çıkarmaya kalkarsa lastikci izin vermeyin. Tornavida ile vida söker gibi çevirerek çıkarmasını isteyin. Otomobil varken çok lastikciyle papaz oldum bu yüzden. Tornavida kullanarak cikaridginda lastikteki delik kargaburunla cikardigina nazaran yarı yarıya daha küçük oluyor.
2 ay oldu mu bilmiyorum, ön lastiği havası biraz inik gibiydi, indim kontrol ettim bir şey yok, bastım havayı. inmişken bir de arka lastiğe bakayım dedim, 2 tane çivi varlastik basıncında değişme yok. çiviler ne zaman girdi belli değil, ben çivileri fark ettikten sonra 1000 km civarı oldu. 1 defa hava bastım. belki o çivilerle 2000 km yapmışımdır. tubeless lastiklerde patlama olmuyor yapısı gereği, yanak yarılması olsa bile tubeless'in tamamen inmesi birkaç saniye sürer. çiviler tabanda olduğu için, onları yerinden söküp atacak moment hızlarına zaten benim motor çıkmıyor. lastik dişinin üzerine değilde arasına saplanmış ikisi de ve sonuna kadar çakılmış. gelsin eleştiriler
![]()