Lastiğe Çivi girdi acil lütfen

Arkadaşlar bugün 100km yaptıktan sonra arkadan tak tuk sesler gelmeye başladı indim baktım lastiğe çivi girmiş :/ Hemen resmi ekliyorum

http://hizliresim.com/gXORZ2

Çıkarırsam havası inermi? Hemen servise gitmelimiyim

Gecmis olsun, bulundugunuz yer neresi bilemiyorum ama iyi bi lastikci arastirin guzelce sicak yama yapsin ama iyi arastirip isini duzgun yapan birini bulmaya gayret edin

o kadar girmesi belki patlatmamış olabilirdi çıkaraydın anlardın ama üzerine sürüp iyice sokmuşsun kesin patlak oluşmuştur

Arkadaşlar lastikçide fitil attırdım, uzun süre götürürmü 3bin km civarı?

Patlamalara karşı sıvı malzeme var tüp şeklinde sibopu söküp içine dolduruyorsun ondan da sıkarsan; fitil ve ilaç bütün boşlukları dolduruyor hiç bir sıkıntı yaşamazsın.

Motosikleti
BWS 100
Fitil attirdin, goturebilir bir sure.
Ama tavsiyem yama yaptirman icerden.
Fitil hava kacirir, yoldayken atar vs. Cok riski var.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kesinlikle yama yaptırın , fitil atar eninde sonunda atar. Motor lastiğine gereken özeni gösteren bi lastikçiye gidin. Sanayide benim janta baya bi hasar vermişlerdi.

çivi giren lastikten çivi sökülmez, lastikçi bulana kadar lastiğini şişir ve şimdilik bir fitil attır

10 dakikada bir kontrol et, keşke 1.de çıkarıp baksaydın, belki tamamen girmemişti o zaman,sağlık olsun.

benim lastikte de civi var 1 yildir oyle kullaniyorum 3umuz de mutluyuz. ben , motorum ve civisi

Fitil attırdım ama ortalama kaç km götürür beni? Bide bi süre sonra tehlike yaratırmı yolda giderken?

Fitil+ lastik patladığında dökülen sıvıyla beraber, 6 aydır kullanmaktayım.2 haftada bir lastiğe hava vururum ,lastiğin basıncı düşüyor ama gözle görülür düzeyde değil.

Fitil+ lastik patladığında dökülen sıvıyla beraber, 6 aydır kullanmaktayım.2 haftada bir lastiğe hava vururum ,lastiğin basıncı düşüyor ama gözle görülür düzeyde değil.
Hocam dökülen sıvı nedir tam olarak

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:01 ----------

benim lastikte de civi var 1 yildir oyle kullaniyorum 3umuz de mutluyuz. ben , motorum ve civisi

Başka yerde tolle lütfen

yo trol degil cok samimiyim foto cekip atabirim. civiyi cikarmadim lastikte duruyor 1 yildir , sorun yok

Fitile güvenme eninde sonunda ya atacak, ya kaçıracaktır. Mutlaka içten yama yaptır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar