laptopu tokatladım

merhaba beyler bugün laptopumu açmak için herzamanki yerel şifremi girdim ve yanlış dedi 1 saat uğraşdan sonra klavyeye 2 tokat attım bot ekranında hddyi görmez oldu içerisinde çok fotoğraf vardı kurtarmanın yolu varmıdır?

Onu tokatlamadan önce yapacaktın,markası ne?
laptoptan harddisk çıkarıyorsun,istediğin dosyaları alıyorsun,umarım dosyalar silinmemiştir

Harddiske birşey olmamıştır. Yuvasından çıkmış olabilir, laptop altından harddisk bölümüne ulaş, yerine oturttur dene. Olmazsa hddyi başka laptopa takıp usb ye alabilirsin.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Harddiske birşey olmamıştır. Yuvasından
çıkmış olabilir, laptop altından harddisk bölümüne ulaş, yerine oturttur dene. Olmazsa hddyi başka laptopa takıp usb ye alabilirsin.

Birde kameralar bölümünde benim olaya biri baksan. Blg işlerinden Anlıyorsun gibi

sağolun arkadaşlar yarın deneyecem öfkeyle kalkan zararla otururmuş kızın resimleri var onlara yanıyorum durduk yerde aynı şifreyi neden kabul edmedi anlamadım benden başka bilen kullananda yoktu. şimdi laptopu actığımda tıt tıt ses geliyor harddisk den

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:40 ----------

anakartta sıkıntı olsa bios ekranı filan acılırmı ins sadece sorun harddiskdedir

Zsrvc format atmaya kalkışma belgelerim ve masaüstü belgeleri C de depolanır format atarsan gider.
Vurunca harddisk okumuyorsa büyük ihtimalle harddisk soketi oynamıştır güç geliyordur veri aktarmıyordur o yüzden zıtzıt der ya da anakarta zarar verdin. Her türlü o veri kurtarılır başka bilgisayara basit bi aparatla harici olarak bağlayabilirsin ben öyle yapıyorum dahili harddiski aparatın adını unuttum. Birde başka bir bilgisayara takıp normal şekilde çalıştır açılırsa senin bilgisayarın anakartı arızalı açılmazsa bilgisayarcıya götürmekten başka çaren yok. Dikkat et format çakmaya çalışmasın son çare ona düşersen dosyaların c de mi d de mi ona göre onlardan birini resetler sistemi ona kurarsın. Başlık ilginç geldi girdim destan yazdım çıkıyorum

bilgisayarcıya götürdüm harddisk arızalı bios görmuyor dedi anakart filan bişey demedi bende youtebeden izlediğim bir video ile harddiski söktüm kafa sıkışmıs onu duzelttim sımdi harddisk calısıyor bios goruyor recovery yapacagım yada baska bilgisayara baglayıp verileri alacağım sonra yeni bi hdd alırım artık

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:42 ----------

https://youtu.be/7m5cil6KezI
ilgili video bu

DKN

benimde harici hard diske bişey olmuş. total hafızası 10 mb görünüyo :) var mı anlayan

Geçen arkadaş da lol oynarken sinirlenmiş tokatlamıştı laptopunu.
Harddiski yanmıştı 360 tlcik sıkışmıştı arasına. Sizinki de öyle arızalandı demekki

Banada yardım edin ya:)
Kasanın arkasındaki ses jackına jackın ucu girmiş çıkmıyo bende ses gelmiyo diye günlerdir driver yüklüyorum.Nasi cikaricam o parçayı ordan ya

benim pc açılıyodu ama çok yavaştı yumrukladım sonra ekran gitti müzik çalıyordu tuhaf sesler gelmeye başladı düğmeden kapadım sonra harddiski söktüm taktım açıldı fakat yine yavaş Samsung ssd aldım bitanede samsung m sata aldım mutluyum hantal harddisklerle ugraşmayın derim

Valla o kadar konunun arasından bı konuya girdim. Yetmedi tek tek okudum.
Laptop konusunda arkadaşlar bilgilendirmiş zaten. Diyecek başka birşeyim yok
Eğlenceli başlık ama :) :) :)

115 tlye 120GB ssd disk aldım şimdi velete yüklenen windows korsanmı olacak laptopun altındaki key biseye yaramiyormu artık

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar