Lanet olsun bende kaza yaptım .....

ati

geçmiş olsun kardeşim.cana geleceğine mala gelsin.:rendeer:

Mayday' Alıntı:
Ahmedim,

Buyuk geçmiş olsun, onemli hasar olmadan atlatmıs olman büyük sans.

Motora gelen hasara gelince ; mallarımıza maddi manevi hepimiz baglanıyoruz.
ama ben kendi tecrubelerimden dolayı bunu bıraktım.

hele manevi hiç baglanmıyorum. En onemli varlıgım kendimin. Bu benim dusuncem. Sebebide su ; Biz cok kolay bu hayattan gidebiliyoruz. fakat mallar oyle yada boyle, yamulsada bozulsada buralarda duruyor. ve bu benim sinirime dokunuyor.
babam vefat ettiginde arabası (aylarca) gıcır gıcır otoparkta kendi park ettiği sekliyle durdu. gordukce deli olduk. babam yok bu araba burda nasıl durur sapasaglam diye.

bırak arabayı motoru ; Babamın bir hırkası vardı. en az 40 senelik. Annem daha cumartesi gunu anlattı. Aldıkları zaman (40 sene once) ya bu hırka nasıl yıkanır, cekermi acaba, biz bunu Yengeme goturelım o bilir yıkamasını diye yengeme vermişler o yıkamıs (kıyamamıslar zarar gelmesın dıye). Babam 5 sene once vefat etti, hırkayı yıkayan yengem gecen sene. Hırka sapasaglam duruyor. Cumartesi balkonda oturuyoruz annem hırkayı verdı, hava serin usume diye. Allah cezasını versin hırkanın. yakacaktım sapasaglam duruyor dıye.

bunları yasadıktan sonra bır malım eskır hasar gorurse seviniyorum, ben bunu eskitiyorum, o beni eskitmiyor diye. koltuk sigaradan deliniyor oh diyorum.

belkı sacma ama boyle hıssediyorum. kusura bakmayın asabım bozuldu.

abi çok teşekkür ederim seninde yaralarını deşmek istemezdim desteğin için sağol

kardeşlerim bana vermiş olduğunuz destekler için hepinize çok teşekkür ederim... sağolun :salut:
durumum şükür iyi biraz ağrılarım var ama geçer..:rendeer:
motoruma gelince dün akşam yıkadım haline baktım çok da öyle büyükbir zarar yok sizin desteğinizden sonra elbette artık o kadar fazla üzülmüyorum...
keşke size bu kadar uzak olmasamda gelip sizin deneyimlerinizi tecrubelerinizi yanınızda paylaşsam hepinize minnettarım SAĞOLUN :rendeer:

Son düzenleme:
Mayday ne kadar güzel söylemiş,kardeşime katılıyorum.Motormuş,arabaymış bunların hepsi araç,senin mutlu olmanı sağlamak için yalnızca birer araç.

Motoru almaya gittiğim gün bi tecrübeli abim demişti ki;"Düşmemiş motorcu yoktur,henüz düşmemiş motorcu vardır"Bu söz aklıma tekrar geldiğinden ilk kez düşmüştüm ve motorumu yerden kaldırıyordum...Dostum bunlar herkesin başına gelecek şeyler,sen de ben de şanslıyız,bu deneyimi kazadan hemen sonra motorumuzun üzerine binebilecek kadar hafif bi bedelle kazanıyoruz.

Haydi bakalım kal sağlıcakla...

büyük geçmiş olsun

geçmiş olsun arkadaşım... gene ucuz atlatmışşın. motor nasıl olsa bir şekilde tamir olur. cana gelmesin. gecesürüşünde farlamızın iyi olması ve önümüzdeki arac ile yolda onumuze cıkabılecek olası tehlıkeler ıcın mesafenın ıyı ayarlanması cok onemlı. herkese kazasız surusler....

geçmiş olsun üzülme en azından kendinde fazla bişey yok allaha şükret hadi motorda çizik bile yok diyelim ya sen sakat kalsaydın ???

geçmiş olsun !!
aynı korkuyla bende yaşıyorum. ufak tefek badireler atlatıp duruyorum ya bakalım .
ne zaman düşücem diye :(
kendime de kıyamam motorumada
hepimizin tekerleği düz bassın

geçmiş olsun arkadaşım. lanet kötü bi kelime bence şükret daha ciddi birşey olmadı.

teşekkür ederim hepinize sağolun

yılmzzz haklısın laneti değiştirecem şükrediyorum allaha benim böyle düşünceli arkadaşlarım var ve ufak tefek sıyrıklar dışında vücudumda yaralanmalar yok hamd olsun hepinize tekrar tekrar teşekkür ederim sağolun :cat:

geçmiş olsun kardeş cidden üzüldüm senin için ama bide iyi yanından bak daha kömtüsüde oabilirdi sen iyisin ya motor tamir ettirirlir yesini alınır ama sen bir daha yapılamazsın üzülme ...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar