Lamborghini ' n olsa bunu yapar mıydın

adamlara dokunmuyor belkide onlar için bu olay bizim cama bayrak takmamızdan daha basitir para var huzur var maksat türkleri hatırlatmak unutturmamak değilmi güzel reklam yapmışlar..ben atıyorum alman olsam bu arabayı görsem bu nasıl bir türklüktür nasıl bir vatan sevgisidir derim kendi kendime :wiinkk:

adamlara dokunmuyor belkide onlar için bu olay bizim cama bayrak takmamızdan daha basitir para var huzur var maksat türkleri hatırlatmak unutturmamak değilmi güzel reklam yapmışlar..ben atıyorum alman olsam bu arabayı görsem bu nasıl bir türklüktür nasıl bir vatan sevgisidir derim kendi kendime :wiinkk:

oda bi düşünce tabi saygılı olmak lazım

bende yapmazdım. orada türkiyeden daha ucuza alabiliyorsun , üstüne isterse millet karikatür bile çizdirir

ama TR'de canım ülkemde bu arabayı alıcaksın 500 600 700 milyara ha üstüne bi de desen mesen bayrak koyucaksın... hadi ordannnnnnnnnnn:D

Ben yapmazdım heralde tamam ay yıldızın türk bayrağının yeri bambaşka ama bence olmamış gitmemiş arabaya basit kaçmış.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Lombargini firması bu duruma izin vermez,bence fotoshop bu kare,ama fotoşopta olsa harika olmuş...:)

adamın elinde ruhsatı olduktan sonra kimse bişi diyemez. ben arabamı öle yapsam lamborghini firmasından arasalar beni boyayamazsın deseler has.......tr lan derim :cherry::cherry::cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar