lalalalaaaaa:) sonunda ben de ehliyet aliorm

loo laaa.. lupalupa lamm:mrgreen:

hep istiyodum:) ya su turkiye' de bi bayan icin "adim atmak" ne kadar zor. heyyyyyyytt:D

oww oww:) cekilin yoldan faasii patidan geliyowlaw. amurukallar eskidi bunnar törkiş kovboylar:cherry:

cezerye' Alıntı:
loo laaa.. lupalupa lamm:mrgreen:

hep istiyodum:) ya su turkiye' de bi bayan icin "adim atmak" ne kadar zor. heyyyyyyytt:D

oww oww:) cekilin yoldan faasii patidan geliyowlaw. amurukallar eskidi bunnar törkiş kovboylar:cherry:
oh oh keyfe bak.motor aldığında naparsın artık:silent:

evet. ya cok heyecanliyim ama

ya forumu takip ediyorum 4 gundur sanirim. gecenlerde rastladim zaten. birsuru sey ogreniyorum:)

yeni suruculer icin bi yazi vardi onu okudum. tabi yazan kisiye dikkat etmedi (ayip!) referans veremiyorum:p

bi de bise sorcam:) ben simdi ehliyetimi temmuz sinaviyla alcam ya, ötv midir nedir, beni vurmasin die:) ben motorumu egitimden sora, karar verir vermez alsam.. yani ehliyeti olmayana satiolar mi?

satmamalari lazim di mi? ehliyetsiz kullanmayi onlemek icin. satiolarsa satana da cezasi var mi?

cezerye' Alıntı:
satmamalari lazim di mi? ehliyetsiz kullanmayi onlemek icin. satiolarsa satana da cezasi var mi?

ben aldım ehlıyetım hala yok ve ehlıyetsız alan cok var bence ötv ye yakalnmadan cek altına bişey :)

cezerye' Alıntı:
bi de bise sorcam:) ben simdi ehliyetimi temmuz sinaviyla alcam ya, ötv midir nedir, beni vurmasin die:) ben motorumu egitimden sora, karar verir vermez alsam.. yani ehliyeti olmayana satiolar mi?
:queen: :queen:

ehlıyetın olmadan alabılrsın cezerye motorunu ama ehlıyetsız kullanma hayırlı olsun ayrıca alacak oldugun ehlıyetın:)

ehlıyetın olmadan alabılrsın cezerye motorunu ama ehlıyetsız kullanma hayırlı olsun ayrıca alacak oldugun ehlıyetın:)

sen ne kadar gulsen de alinti yapip,:) , soracam kafama takilan sorulari falla:)

arkadaslar, oyle boyle degil ama. forumu takip etmeye basladigimdan beri hicbiseye dikktimi veremiyorum. valla karar asamasinda surunuyodum, sayenizde karar verdim:) alallaaaaaaaa:) düdüüüüüüüüüt:p zuhah:D

bu arada, upuzun yazisini okuyup da kim oldugunu hatirlamadigim kisi moderatörmüs :D
affet abi:D

ne güzel ne güzel. ben gülerim bazen böyle sen bakma bana:queen:

walla ii etmişsin hayırlı olsun fazla ceza yiyipde kaptırmaa geri haaa allah korusun

walla ii etmişsin hayırlı olsun fazla ceza yiyipde kaptırmaa geri haaa allah korusun

yok ben ehliyeti almadan trafige cikmam zaten:) ama villa pera daki hocamla, kendi motorumla devam edebilirim egitime. yok ya.. aklimi peynir ekmekle yemedim ben.. zaten yeterince stres var hepimizin hayatinda.. bi de aptal stresi yaratmayalim kendi kendimize:) di mi?

hayırlı olsun darısı basımıza ama bu devirde ehlıyet aymak zor para yok yardın edem de alam :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar