Lacivert 2001 Suzuki Burgmanım çalındı

Lacivert 2001 Suzuki 400 cc Burgmanım Yıldız'daki evimin önünden master lock kilit kesilerek çalındı.Nasıl kesildiğine dair bir fikrim yok açıkçası çünkü kilitde yok ortada...Lütfen Görenlerin 0532 277 16 15 den aramalarını rica ederim.Bulmama yardımcı olan kişi ödüllendirilecektir.
Plaka:34 SBU 17
Çağlar

Son düzenleme:
geçmiş olsun.bence foto koy varsa.
bu hırsızların azına sı.....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Semt neresi.bende evimin önünden maxi scooter çaldırdım. 1 hafta oldu.
yenibosnadan çaldılar.140 kg. motor. dreksiyon + disk + zinciri kesip aldılar. :farao:
kamyonet veya benzeri bir araçla gelip 2-3 dakikada arkasına atıp gidiyorlarmış.
anadolu'ya veya irana kadar uzanan bi pazarları olduğunu duydum.
istanbuldan 1-2 gün içinde çıkarıyorlar. :pale:
benim anlamadıgım polis bunu nerede arıyor.
tutanak tutuyorlar anons yapıyorlar.... bitti gitti.... ya sonra..
karakoldan içeri bizim motorla girseler anlamaz hıyarlar. :silent:
tek şans bi kazaya karışacak veya safın birine satacaklar oda servise falan götürecek.
veya ortalıkta gezecek.... Allah hepimizin yardımcısı olsun....
kolu kanadı kırılıyor insanın... :pr:
inanmak gelmiyor... şaka gibi..
GEÇMİŞ OLSUN DOSTUM.... :salut:

34 SBU 17
dostum geçmiş olsun... yaz geldiya adamlar motorları götüren götürene bu ne ya... kilit yoksa arabayla götürmüşlerdir. pkap arkasında falan aklıma gelen... foto koyarsan iyi olur...

DOSTLAR YAZ GELDİ.... MOTORLARA SAHİP ÇIKALIM...

geçmiş olsun bence bu toplumda en ağır cezayı hırsızlara vermek lazım.Binbir emekle çalışıp para biriktiyorsun ,gece gündüz düşünüp motorunu alıyorsun ve gün geliyor hepsi boşuna çünkü sırtlanın birisi gelip götürmüş.

34 SBU 17
dostum geçmiş olsun... yaz geldiya adamlar motorları götüren götürene bu ne ya... kilit yoksa arabayla götürmüşlerdir. pkap arkasında falan aklıma gelen... foto koyarsan iyi olur...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kartal23' Alıntı:
34 SBU 17

abi doğru söylüyorsun,, nezaman bi şeylerin sezonu açılsa hemen o işin hırsızlığı artıyor.. bak yaz geldi motorlar çalınmaya başladı neden çünkü motor satışı arttı.

tv de bi spor aleti görüyorum. hemen kopyalayıp yollarda orda burda satıyorlar..

hırsız milleti kendini çok zeki zannediyor yaa, ne satılıyor hemen çal veya kopyala sat... kolay yoldan para kazanma hırsı olanlardan korkucan abi.... :pr: :pr: geçmiş olsun arkadaşım :salut: :pr: :pr:

34 SBU 17' Alıntı:
Lacivert 2001 Suzuki 400 cc Burgmanım Yıldız'daki evimin önünden master lock kilit kesilerek çalındı.Nasıl kesildiğine dair bir fikrim yok açıkçası çünkü kilitde yok ortada...Lütfen Görenlerin 0532 277 16 15 den aramalarını rica ederim.Bulmama yardımcı olan kişi ödüllendirilecektir.
Plaka:34 SBU 17
Çağlar

hocam senin motorun şasi nosunu yazsana çünkü bugün adanada, hiç olmaması gereken bi mahallede bi burgman gördüm belki seninkidir.üzerinde plaka da yoktu.

nasıl hırsızlıktan koruyabiliriz motorsikletlerimizi geçmiş olsun arkadaşım

tyryaky' Alıntı:
nasıl hırsızlıktan koruyabiliriz motorsikletlerimizi geçmiş olsun arkadaşım
motosikletlerimizi hırsızlıktan koruyabilmemiz için genel olarak 1.çıkma parça satın almıcaksın veya aldığınız kişileri çok iyi tanıcaksınız.2.bilmediğiniz kişilere motosikletin nasıl çalıştırdığını söylemiceksin(abi bu ne,bu nasıl oluyor gibi)bilassa çıkma parçalara talep oldukça hırsızlık devam edecektir.ve daha çok kendini bilmez tamirci bozuntuları bir parça lazım olduğuna ya yenisini neyapcan sana temiz çok ucuz parça ayarlarız anla artık nasıl ayarlıyacaksa lütfen motosiklet seven arkadaşlarım ne olur duyarlı olun. ateş düştüğü yeri yakar en sevmediğim kelime banane kelimesidir.en kötü kelimede bana dokunmayan yılan bin yaşasın. tabiki sıra ona geleceğinden haberi yok.saygılarımla

GEÇMİŞ OLSUN
UMARIM EN KISA ZAMANDA VE EN AZ ZARARLA MOTORUNU BULURSUN ARKADAŞIM :salut:

Mersin İl Temsilcisi
kardeş geçmiş olsun. gerçekten çok üzüldüm. ama resmini koy gerçekten. buralarda da bakarak oluruz. :(

Motosikleti
Forza 250
Beyler topic acılalı 6 ay olmus
ve adam siteye sadece 1 adet mesaj atmış
hortlatmayın böle :(

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar