L A D Y S I T T E R yeni uye

Bende yeni katıldım aranıza.Adım Ozan istanbul da yasıyorum maden muhendisiyim ama insaat isiyle ugrasmaktayım.İlk motorum olan siyah bir GSR600 kullanıcısıyım.Motorumu 15.08.2007 de aldım.

Mumkun oldugunca motorumla gezmeye calısıyorum ayrıca www.gsrturkiye.org sitesinede uyeyim.Sanırım olmustur yas 27 atlamısım onu :)

hoşgeldin. kalıcı olman umuduyla. yeni motorunda hayırlı olsun. kazasız sürüşler dilerim.

Aramıza Hoşgeldin Ozan :rendeer:
Tam denk geldin, sana sormak istediğim bir şey olucak :)
GSR600 sanırım ilk başlangıç motorun? Başlangıç olarak GSR600'ü önerirmisin?
Zorluk yaşadınmı ?
Başlangıç için kullanıcaklar için önerirmisin :)

hoşgeldin ozan renkli bir site ve cıvıl cıvıl bir yer dikkat et bağımlılık yapar

Ben de tekrar hoşgeldın dıyım dostum :) :rendeer: Bak sıte goccuguyum benle ıyı gecın :) hehehe

hosbulduk bu sıcak karsılama icin hepinize tesekkur ederim.

D C R nickli arkadasım sunu soyleyebilirim benimde cok eski bir mazim yok tecrubemde 4000 km yol yapabilimiismdir 8. aydan beri ama ben hicbir problem yasamadım cok ta rahat oldugunu dusunuyorum banada zaman zaman baslangıc icin 600 cc nin fazla oldugu soylendi bunla alakalı degisik istelerde degisik yorumları okudum ozetle anladıgım ise kisinin beceri istek guven ve aklıyla alakalı. tavsiye edermisin diyorsan kesinlikle evet

D C R nickli arkadasım sunu soyleyebilirim benimde cok eski bir mazim yok tecrubemde 4000 km yol yapabilimiismdir 8. aydan beri ama ben hicbir problem yasamadım cok ta rahat oldugunu dusunuyorum banada zaman zaman baslangıc icin 600 cc nin fazla oldugu soylendi bunla alakalı degisik istelerde degisik yorumları okudum ozetle anladıgım ise kisinin beceri istek guven ve aklıyla alakalı. tavsiye edermisin diyorsan kesinlikle evet

Cevabın için teşekkür ederim :cat:
Buluşmalarımıza katılırsan tanışıp, daha ayrıntılı konuşuruz :rendeer:
Tekrar teşekkürler...

rica ederim umarım yardımcı olabilmisimdir.
acıkcası cok isterim sanırım 2-3 subatta bir gezi var eslik etmek cok isterim

bende başlama motoru olarak Hayabusa 1300cc düşünüyorum :queen:

Hayda dedim önce, Ladysitter ile aylardır konuşuyoruz, nereden geldi şimdi yeni üye olarak... gsrturkiye.org'tan dostumuz olduğunu sonradan farkettim. Burası çok sıcak güzel insanların olduğu aktif bir site. Hoşgeldin...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar