Kymco

Motordan anlamadığım için üye olduğumdan beri devamlı forumu takip edip bir şeyler kapmaya çalışıyorum.Hatta niyetim 5-6 sonra motor almaktı ama onuda öne çektim.Ekonomik koşullardan dolayı çin malı alacağım.Mondial KT-125 ile Kymco 125 CK arasında kararsızdım ama bugün kymco bayisine gidince gördümki mondial KT alacağım.Kymco peşin 2.390 ,peşin fiyatına kredi kartına 8 taksite bölüyorlar ama aylığı 298 milyona geldiği için beni aştı..12'ye bölününce ise aylık 245 milyondan motor 2.940'a geliyorki bence akıl işi değil.Mondial 125 Kt yi ise hiç peşinsiz kredi kartına peşin fiyatına 2.200'e alacağım...Kymco heryerde böyle fiyatmı çekiyor acaba ?
NOT:her iki motordada plaka ve ruhsat için 150 YTL peşin veriliyor

burda da 2,200 ytl. fiyat doğru yani. :) ama kredi kartlarına ve kendi uyguladıkları vae farkıyla fakrlılık gösterebilir. ybr tavsiye ederim 2.el :)

Mondial zaten her yerde 2.200 ben kymco her yerde aynı fiyatmı çekiyor diye sormuştum :) İlk motorum olduğu için çin olsun ama 2.el olmasın düşüncesindeyim..Teşekkür ederim

burda da 2,200 ytl. fiyat doğru yani. :) ama kredi kartlarına ve kendi uyguladıkları vae farkıyla fakrlılık gösterebilir. ybr tavsiye ederim 2.el :)

hacı sende kymconun müşterisini elinden almasana ya adam kymco istiyo sen ybr satiyorsun:queen::queen:kymco okusa topigi sana dava açar bak söyliyim:queen::queen:

kymco ile mondiali karşılaştırmamak lazım bana göre.. kymco kalitesi belli bir motordur ve acaip sorunlar çıkmaz.. bence aradaki fark değer...
kararın ne olursa olsun şimdiden hayırlısı olsun

kymco2nun taiwan malı olduğunu ve daha kaliteli motor olduğunu biliyorum.Hele bugün bayisine giripte yakından görünce her haliyle mondiali geçiyor.Kalitesi,işçilik falan çok çok iyi mondiale göre ama ben peşin üstünden 12 ye bölerler diye ummuştum öyle olmadı.8'e bölününcede aylık düşen paraya benim gücüm yetmiyor.O yüzden Mondiallin en kaliteli motoru diye 125 Kt alcam.Arkadaşım 3 yıldır eşşek niyetine kullanıyor,çoğu yere 3 kişi bindiler,tarla takkaya sürdü.O yüzden bunu seçiyorum.bu parasızlığın gözü kör olsun::angry2::

peki ozaman şimdiden hayırlı olsun kazasız belasız mutlu mesut sürüşler :)

bencede kymco yla karşılaştırmamaklazım mondiali, tabi karar senin ama şimdiden hayırlı olsun, kazasız belasız şürüşler...

Dostum bence biraz kendini zora sok ve kymco al. Kalitesi kesinlikle tartışılmaz. Üstelik çin malı da değil taiwan malı. Ve bazı büyük markalara da yedek parça üretimi yaptıklarını duydum. Ucuzunu alıp sonradan masraf yapacağını iyisini al başın ağrımasın.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Dostum bence biraz kendini zora sok ve kymco al. Kalitesi kesinlikle tartışılmaz. Üstelik çin malı da değil taiwan malı. Ve bazı büyük markalara da yedek parça üretimi yaptıklarını duydum. Ucuzunu alıp sonradan masraf yapacağını iyisini al başın ağrımasın.

aynen katılıyorum bende almışken bir kere al daha sonra ortaya çıkacak problemlerden dolayı ödediğin tutar alacağın motorun tutarını geçecektir netice çin malı ama devletin suçu da ötv yi bindirirse motora sonuçta alım gücü de böle motorlara düşer

Kymco ile Mondial kıyaslanamaz..

Kymco ile Yamaha - Honda - Suzuki - Hyosung'ı falan kıyaslayabilirsiniz ve her daim derimki, Fiyat - Performans oranı olarak en iyisi Kymco'dur.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kesinlihle mondial yerine kymco al geçen bende inceledim 16 jant scooter ları var çok güzel ve kaliteli onlarda 3.800 ytl civarı imkanın varsa bunuda bir düşün:cat:

biraz daha kendini sıkıp kymco alman mantıklı olur yada 2.el bir ybr bulabilirsen daha rahat edersin 7-8 binde bulabilirsen senin için ömürlük bir motor olur

Arkadaş motorunu çoktan almıştır sanırım, 1 ay olmuş beyler.

Kymco ile Mondial kıyaslanamaz..
Kymco ile Yamaha - Honda - Suzuki - Hyosung'ı falan kıyaslayabilirsiniz ve her daim derimki, Fiyat - Performans oranı olarak en iyisi Kymco'dur.

Topic'i görünce gözlerim seni aradı dostum :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar