kymco yu göndermişler

bugün arkadaşın motorunu muayeneye götürdük işimiz erken bitince aydınlıkevlerdeki kymco bayisine ck 125 pulsar a bakmaya gittik. bayiye girince ortalıkta hiç kymco görmedim oradaki abiye sorunca hepsini bursa ya gönderdim dedi. Sebebini sorunca kymco satışının dolarla olduğu için motoru satamadığını söyledi, ben de ben şimdi kymco alamayacak mıyım diye sorunca istersen ben sana Bursa dan getirtirim dedi. Biraz oturduk konuştuk yaklaşımı oldukça iyiydi ama herhalde kymco da bana uzaklaşmaya başladı...

Aslında değeri bilinmeyen bir motor. Bizim bir abi almış inceledim. 250cc scooterdı sanırım. Oldukça kaliteli bir ürün. Birçok özelliğide var. Üzüldüm bayiliğin kapanmasına.

ben bugun ıstanbul merkezı (taral a.ş) ıle parca konusunda
konustum (arka fren balatası)
herhalgı bır sorun yoktu
ama kymco dolar bazında satıldıgı ıcın bayıler sorun yasamıs olabılırler
unutmadan soylıyeyım
kymco actıv 110 kullanıyorum ve cok memnunum(masallah:mrgreen: )

Kymco yu ben yurt disinda da cok gordum.Gercekten paranin hakkini veren bir motor ama sanirim Turkiye bayisi hic girisimci degil.

Super Moderator
zeda3000' Alıntı:
Kymco yu ben yurt disinda da cok gordum.Gercekten paranin hakkini veren bir motor ama sanirim Turkiye bayisi hic girisimci degil.

Kymco zaten İtalya'da Piaggio'yu Vespa'yı satışta geçmesiyle ününü kazanmış bir firma, işi bilen bayiiler de bununla övünüyor. Ama cidden Türkiye pazarında kendi başarısız reklam kampanyalarının da etkisiyle hak ettikleri yerden çok uzaktalar.

Ben 3 ay önce genel merkezine bir mail attım. 5 kişi okudu ama bir tanesi de dönüp cevap vermeye tenezzül etmedi. Bayileri çok ilgisiz. Sanki Harley satıyorlar havalarındalar. Her ne kadar kaliteli bir motorda olsa üzerinde hiçbir aksesuarı olmayan 250 cc 29 HP.lik bir motor için 6.285 USD peşin fiyat çok.
Bugünkü kurlarla nerede ise 11.000 YTL. üzerine 3500 daha koyarın 14.500 750 cc.lik Honda Shadow alırım venoxa 5 çeker.

Dün Capitol'ün karşısına yeni açılan baiyye gittim.Hyousung için girmeme rağmen gözüm direkt Kymco'lara kaydı.Sahibi olan Bora ile bayağı konuştuk.Kendiside 500'lük Kymco kullandığını söyledi.11750ytl olan fiyatta istenirse kolaylık sağlayacağını belirtti.Venox içinde 9350ytl civarında bir fiyat söyledi ve yakında fiyatların değişeceğini ekledi.Sizin anlayacağınız satan devam ediyor.

DARKDIAMOND' Alıntı:
Dün Capitol'ün karşısına yeni açılan baiyye gittim.Hyousung için girmeme rağmen gözüm direkt Kymco'lara kaydı.Sahibi olan Bora ile bayağı konuştuk.Kendiside 500'lük Kymco kullandığını söyledi.11750ytl olan fiyatta istenirse kolaylık sağlayacağını belirtti.Venox içinde 9350ytl civarında bir fiyat söyledi ve yakında fiyatların değişeceğini ekledi.Sizin anlayacağınız satan devam ediyor.

fiyatlar değişecek. peki düşecekmi artacakmı :wiinkk:

bence fiyatlar düştü çünkü http://www.kymco.com.tr/html/fiyatlar.php sitesinde fiyatlar dolar bazındayken 1800 kusur dolardı ck 125 fıyatıo da 2900YTL civarındaydı, şimdi ise 2.738 KDV, ÖTV, NAKLİYE DAHİLDİR . yazıyor
bu arada 2.el düşünürsen bendeki 8 aylık garantisi ve taksidi dewam ediyor ;)

fiyatları dolara endeksli olduğu için dolar düştükçe fiyat da düşecek ya da satışı artırmak için fiyatı ytl olarak belirleyip az biraz düşürürlerse biz de çekeriz altımıza bir kymco...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar