Kymco Xciting 250 Yardım Lütfen

Arkadaşlar Selam Herkese.. Ben aranıza yeni katıldım.Zonguldak'tayım.Adım Şükrü. Geçen sene Mondial Rs 150 ile başladım motor hayatıma :)) Fakat acı bi tecrübe oldu.4 ayda motoru pert ettim. Bidaha çin işi mi Allah Korusun :))
Şimdi sizlerde bi konuda yardımlarınızı bekliyorum. Bu kymco nasıl bi markadır?Forumlarda okuduğum kadarıyla kötü diyen pek yok.Bir de 2006 model xciting250 alma durumum var motor temiz biliyorum.Fiyat olarak da 5000 Ytl diyor vatandaş. Nediyorsunuz alınırmı..? alınmazmı..? ve de kymco motor nasıldır..? Yardımlarınızı bekliyorum.. Saygılar.. Zonguldak/Şükrü

Hoşgeldin Şükrü.
Aşağıdaki linkden bu modelle ilgili detaylı kullanıcı bilgisi bulabilirsin:
http://www.motosiklet.net/forum/mot...in-sohbet-mekani.html?highlight=kymco+xciting
Benim şahsi düşüncem;Kymco senelerdir bu işi yapan sağlam bir marka olduğu yönünde.Özellikle XCITING modeli kullanım rahatlığı ve sağlamlığıyla öne çıkıyor.Sıfır fiyetı 8300ytl+masraf olan bir makine için 2006 modeline 5000ytl bence gayet uygun.

Hoşbulduk Oğuz..
Çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için..
Evet arkadaşlar yokmu başka Kymco hakkında bilgi verecek arkadaş..? :)
Yorumlarınızı bekliyorumm..

Oğuz Arkadaşım sizde motosiklet varmı varsa markası ne?

Son düzenleme:
Japonlardan sonraki en doğru tercih diyebiliriz,zaten fiyatları da bunu açıkça belli ediyor.SYM ve KYMCO japonlara gücü yetmeyip ama kaliteli bir ürün ala
caklara bence en uygun alternatifdir.
Bahsettiğin fiyatlara da son derece makul, keyfini sürersin inşallah.

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
O fiyata o motor kaçmaz, 500 lük ile aynı cüssede ve çok kalitelidir icin rahat olsun vede hayırlı olsun şimdiden

O fiyata o motor kaçmaz, 500 lük ile aynı cüssede ve çok kalitelidir icin rahat olsun vede hayırlı olsun şimdiden

Baba harbimi diyon yaa..

Ya forumlara bakıyom da hep 500'lüklerinden bahsediyorlar hiç 250 liğinden bahseden yok.. Ne yakar..? Nasıl kaçar..? vs.. yani bir bilen birde binen olsa o motora da anlatsa bize yaaaaw.. Saygılar Motorcu Dostları Zonguldak'tan Şükrü :)

Hoşbulduk Oğuz..
Çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için..
Evet arkadaşlar yokmu başka Kymco hakkında bilgi verecek arkadaş..? :)
Yorumlarınızı bekliyorumm..

Oğuz Arkadaşım sizde motosiklet varmı varsa markası ne?

Var arkadaşım,Kanuni Storm 150 kullanıcısıyım.Xciting250 kullanmadım.

Son düzenleme:
Veeee ben motorumu aldım :) Kymco Xcitin 250^
Mutluyum :)
Bu makineye sahip olan arkadaşlarla bi forum kuralım bilgi paylaşımı yapalım isterim..
Saygılar sunuyorum
Zonguldak-Ereğli-Şükrü

Evet Arkadaşlar sizlere motosikletimin resimlerini gönderiyorum.. Ve de yorumlarınızı bekliyorum.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar